Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan hatással...

Hogyan legyek olyan hatással az emberekre a külsőmmel! Mint a violettábol ludmilla?

Figyelt kérdés
Szeretnék csak küldőre! Olyasmi megjelenést mint ő. Nagyon precíz ha a külselyéről van szó. Eddig odáig jutottam, hogy a stílusa elegáns, urihölgyes, mint az enyém csak én ezt nehezen fejezem ki. A körmömet a suliban francia műkörömmel díszítem, persze csak mert rágom a körmöm és rövidet, észrevehetetlent. Inkább az ápolásal van gondom, most kezdem tesztelni a termékeket, stb. de szeretnék makulátlan lenni! A lábápolás pipa, heti áztatás illóolajban, majd tengerisós radírozás, körömlakk lemosás, újrafestét, ugyancsak francia pedikűrrel. A lábam epilálom. További tanácsok? A hajamat szeretném keratinos kezeléssel táplálni hogy szebb legyen. Smink csak nagyon kevés, láthatatlan. Hajpakolás, mosás, hetente. Nagyon pattanásos vagyon, ezenkívül gondom van az egészséges étkezéssel is. Mit vigyek magammal a suliba? Milyen táskát válasszak ami divatos mégis praktikus? Kérlek segítsetek!
2015. aug. 8. 16:26
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Violetta az egy sorozat. 4 kg smink és te is olyan leszel
2015. aug. 8. 16:29
 2/21 A kérdező kommentje:
-_- nem olyan akarok lenni csak olyan HATÁSSAL lenni az emberekre mint ő és ápoltabb, egészségesebb szeretnék lenni
2015. aug. 8. 16:30
 3/21 A kérdező kommentje:
oo istenem. Ha valaki ad a külselyére, az ribi? Szerintem neki jó a külselye talán kicsit lehetne visszafogottabb. De az ápoltsága tetszik. Én is ilyen hatást szeretnék elérni, ha valaki meglát az jusson eszébe, na ő nem egy átlagos tinilány ő már felnőttesebb, eleggánsabb, és tényleg foglalkozik magával. Nem az a fajta vagyok aki minden fijura ugrik nekem egy igényes, ugyancsak elegáns (nem letolt gatyás, fülbevalós) "lovag" kell.
2015. aug. 8. 16:37
 4/21 anonim ***** válasza:
40%
Kicsilány,tanuld már meg hogy a külseje szó pontos j-vel írandó! KÖSSSSZ!
2015. aug. 8. 17:00
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Én nem tudom te a violettából melyik ludmilláról beszélsz, de akit én ismerek benne, az sehol nem elegáns. Sok csiribiri rózsaszín cucc, 8 kiló smink a fején. A hajviselete sem elegáns. Így nem tudok tanácsot adni kicsilány :D mellesleg, egy 13 éves külseLYű kislány soha nem fog olyan külső benyomással rendelkezni,mint egy 23 éves színésznő.
2015. aug. 8. 17:15
 6/21 anonim ***** válasza:
37%

Kicsikém, ezek színészek. Ne akarj olyan lenni, mint ők.

Kisugárzásod attól lesz, hogy magabiztos vagy, kedves, aranyos és nem attól, hogy heti egyszer valami szirszarral ápolod a lábad.

Emellett lehet, hogy picit tanulni kellene, hogy letudd írni azt, hogy Ludmilla, hamár ennyire majmolni akarod. Tudod, Wilde megmondta: "A szép ábrázat ott kezdődik, ahol az értelmes véget ér."

2015. aug. 8. 17:38
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
11 éves korban nem kéne ezzel foglalkozni
2015. aug. 8. 18:49
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem sértésből, de ennyi bunkó felnőttet! Baj ha valaki szeretne foglalkozni a kinézetével? Vagy irigykedtek mert ti igénytelenek vagytok és sosem jutott eszetekbe? A helyesírásommal pedig semmi gond nincs ha figyelek rá, sok dolgot elértem vele de köszönöm a javításokat. Nem teljesen az öltözködés, csak szimplán az hogy például, látszik hogy törődik magával.. Mindegy hadjuk mert annyira hülyék ma a melegtől az emberek hogy nem értik amit mondani akarok.
2015. aug. 8. 21:53
 9/21 anonim ***** válasza:
37%

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz hülye... :D

Egy sorozat. A való életben pont mindenki leszarja, ha úgy néz ki valaki, nem fog senki hasra esni tőled, mint egy kitalált mesében a kitalált nyomi szereplők. Legyen sok pénzed, fizess szakembereket, akik olyanra alakítanak... és láss csodát, semmit nem értél el vele.

Legyél igényes. Mondjuk ez ott kezdődik, hogy különösebb odafigyelés nélkül is tud helyesen írni az ember, mert hiába vagy csini és ápolt, ha olyan hülye vagy, mint egy dinnye.

2015. aug. 8. 21:59
 10/21 A kérdező kommentje:

Hát a hüle itt nem én vagyok, az írásommal olyat is elértem már amit kevés felnőtt. De nem ez az érdekes egy ilyen oldalon nem fogok erre nagyon figyelni aki nem hülye meérti, ahogy azt is amit kérdeztem, de mindegy.

Mit akartok hogy írjam?

Ne én vagyok az,

kinek feje kong,

agya csupa gaz,

ürességtől zsong

Elértem már sokat,

mi érettnek nem adatik,

Tanulok sok újat

Tudásom örökké gyarapodik

Írásom mégsem lényeg,

ezen ítélni bűn,

ember tudásai vésznek,

ezért nem érti betűm.

Tudom kicsit elkapkodott de gyorsan írtam, míg géphez jutok :D

Na jó. Így is írhatom:

Nem én vagyok jelen helyzetben az, kinek feje balgatag. Elmondhatom, sikereim nagysága, érett számára gyakran álom. Nem érdemel figyelmet itt írásom, e század sajnos már erről szól. Istennek hála, kinek feje nem oktalan, előremozdul a korral, és megérti, mondanivalóm, igazi mondanivalóját.

2015. aug. 8. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!