Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan hatással...

Hogyan legyek olyan hatással az emberekre a külsőmmel! Mint a violettábol ludmilla?

Figyelt kérdés
Szeretnék csak küldőre! Olyasmi megjelenést mint ő. Nagyon precíz ha a külselyéről van szó. Eddig odáig jutottam, hogy a stílusa elegáns, urihölgyes, mint az enyém csak én ezt nehezen fejezem ki. A körmömet a suliban francia műkörömmel díszítem, persze csak mert rágom a körmöm és rövidet, észrevehetetlent. Inkább az ápolásal van gondom, most kezdem tesztelni a termékeket, stb. de szeretnék makulátlan lenni! A lábápolás pipa, heti áztatás illóolajban, majd tengerisós radírozás, körömlakk lemosás, újrafestét, ugyancsak francia pedikűrrel. A lábam epilálom. További tanácsok? A hajamat szeretném keratinos kezeléssel táplálni hogy szebb legyen. Smink csak nagyon kevés, láthatatlan. Hajpakolás, mosás, hetente. Nagyon pattanásos vagyon, ezenkívül gondom van az egészséges étkezéssel is. Mit vigyek magammal a suliba? Milyen táskát válasszak ami divatos mégis praktikus? Kérlek segítsetek!
2015. aug. 8. 16:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ááá bocsi a vége:

megérti betűim igazi mondanivalóját.

2015. aug. 8. 23:46
 12/21 anonim ***** válasza:
56%

Azta, igazi Petőfi... vagy nem.

Ne haragudj, drágám, de mire hordod fent az orrodat?

Ülj le és elemezd picit amit írtál. Nem kellene ennyire elszállnod magadtól,mert ez rendben van, szép meg minden. Kerestél pénzt vele? Tudod mi az, hogy harcolj a művészetedért? Önmagadért?

Ha tudnád, nem akarnál Ludmilla lenni.

Attól még lehet igényes egy ember, hogy nem "makulátlan" (nem Trónok harca poén :)).

Szerintem tanulj előbb alázatot és tiszteletet.

18L

2015. aug. 8. 23:51
 13/21 A kérdező kommentje:
igen kerestem pénzt mert egy versem belekerült egy könyvbe és kaptunk tiszteletdíjat, Igaz nem sokat, de azért az a 3000ft mégis a munkám :)
2015. aug. 9. 00:13
 14/21 NarutoFan666 válasza:
66%
Na jól van ennek semmi értelme nem volt. Ha olyan akarsz lenni mint Ludmilla akkor lássuk csak: 1.imádja a csillagos ékszereket 2.gyakran hord pinket 3.viszont Ludmila nem éppen az az elegáns inkább Violetta az. És az egészséges étkezéssel ne törődj egyszer élünk alapon :) A táska meg igazából tök mindegy de szerintem ne válltáska legyen mert az rossz a gerincednek.
2015. aug. 9. 09:44
 15/21 anonim válasza:
(tudom kerdezo hogy most te a sorozatban megformalt Ludmilarol kerdezel) DE ugye azt tudod h a VALOSAGBAN Mercedes Lambre(gyengebbek kedveert ő jatssza ludmilat) még bevásárolni IS pizsamában meeegy? es nem szereti ezeket a csillogo villogo cuccokat . Jah tessek egy tanacs.Barna a hajad? Fesd be szőkére neki is a sorozat miatt kellett befesteni..nem hinnem hogy pont a sorozatban megformalt szerepebol kellene peldat venned...
2015. aug. 9. 10:58
 16/21 anonim válasza:
57%

Szia! Mivel eddig csak olyan válaszokat kaptál, amik nem is a kérdésedre válaszolnak, én megpróbálok rendes választ adni:

Ha puha, ápolt bőrt szeretnél, akkor naponta tisztítsd azt valami hipoalergén szappannal, hogy azért tényleg hasson. Plusz tipp: kend be minden este vagy reggel valamilyen testápolóval a bőrödet (én a DM-es termékeket használom, ugyanis nincsen bennük "műanyag" és valóban hatásosak)

A hajadat úgy ápolhatod, ha hetente 2-3× megmosod, ha a hajad gyorsan zsírosodik ne használj balzsamot, csak sampont. Ne vasald, és ne zselézd be (akkor inkább már hajlakk).

Körmeidet pucold ki és vágd rendszeresen, a lábadat is bekenheted mindig testápolóval.

Az öltözködésről annyit, hogy inkább öltözz rétegesen, viselj csinos és egybepaszoló dolgokat...

2015. aug. 9. 13:05
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
:D jaj
2015. aug. 9. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

"körmeidet pucold ki és vágd rendszeresen"

Besírok :DD

2015. aug. 9. 13:53
 19/21 A kérdező kommentje:
16-os köszönöm! :)
2015. aug. 10. 12:37
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

"fijura"... Komolyan egy ilyen alap szót nem tudsz leírni helyesen, hogy fiú?

"hadjuk"=hagyjuk

A vesszőhasználatodról meg ne is beszéljünk, a szörnyűbbél is szörnyűbb...

2015. aug. 11. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!