Hogyan legyek olyan hatással az emberekre a külsőmmel! Mint a violettábol ludmilla?
ááá bocsi a vége:
megérti betűim igazi mondanivalóját.
Azta, igazi Petőfi... vagy nem.
Ne haragudj, drágám, de mire hordod fent az orrodat?
Ülj le és elemezd picit amit írtál. Nem kellene ennyire elszállnod magadtól,mert ez rendben van, szép meg minden. Kerestél pénzt vele? Tudod mi az, hogy harcolj a művészetedért? Önmagadért?
Ha tudnád, nem akarnál Ludmilla lenni.
Attól még lehet igényes egy ember, hogy nem "makulátlan" (nem Trónok harca poén :)).
Szerintem tanulj előbb alázatot és tiszteletet.
18L
Szia! Mivel eddig csak olyan válaszokat kaptál, amik nem is a kérdésedre válaszolnak, én megpróbálok rendes választ adni:
Ha puha, ápolt bőrt szeretnél, akkor naponta tisztítsd azt valami hipoalergén szappannal, hogy azért tényleg hasson. Plusz tipp: kend be minden este vagy reggel valamilyen testápolóval a bőrödet (én a DM-es termékeket használom, ugyanis nincsen bennük "műanyag" és valóban hatásosak)
A hajadat úgy ápolhatod, ha hetente 2-3× megmosod, ha a hajad gyorsan zsírosodik ne használj balzsamot, csak sampont. Ne vasald, és ne zselézd be (akkor inkább már hajlakk).
Körmeidet pucold ki és vágd rendszeresen, a lábadat is bekenheted mindig testápolóval.
Az öltözködésről annyit, hogy inkább öltözz rétegesen, viselj csinos és egybepaszoló dolgokat...
"körmeidet pucold ki és vágd rendszeresen"
Besírok :DD
"fijura"... Komolyan egy ilyen alap szót nem tudsz leírni helyesen, hogy fiú?
"hadjuk"=hagyjuk
A vesszőhasználatodról meg ne is beszéljünk, a szörnyűbbél is szörnyűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!