Szereted "Móni szépségvilágát"? Miért (nem)?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 18:04
1/12 anonim válasza:
Kicsit idegesít,ahogy beszél,de meg lehet szokni.
3/12 anonim válasza:
Nem..szerintem nem szép Móni,meg ahogy beszél agyf...t lehet tőle kapni...meg a szája fuuuuuj..😝😝😝😝😔
4/12 anonim válasza:
Igen. De ne kérdezd miért, mert fogalmam sincs. :D Tetszik a kezdőknek sorozata, hasznos tippeket ad benne.
5/12 anonim válasza:
20 percig beszél a semmiről. És a mondandóiban elmondja 3x ugyanazt.
Véletlenül botlottam bele...Bár ne láttam volna.
6/12 anonim válasza:
Nem. Idegesít. Nagyon hosszúak a videói, és olyan unalmasan beszél a semmiről, hogy elalszok rajta. Semmi nem jön át. Emellé még nem is egy szépség, és szerintem sokat hisz magáról. Jópár videóját láttam pedig, hogy hátha majd megszeretem mint followannát, de őt valahogy nem bírom :D adtam neki esélyt, de nem. Nálam nem. De amúgy nem különösebben izgat
7/12 anonim válasza:
Én sem szeretem. Idegesít, ahogy beszél. Elsőként a sminkelési hibák videóját láttam. Ott nagyon nem volt szimpatikus, ahogy beszél, de azt hittem, hogy csak a videó kedvéért játssza meg magát. Ezután 2-3 videót néztem meg és rájöttem, hogy nem játssza meg magát, a valóságban is ilyen. Nagyra van magával, beképzelt, csak nem tudom, hogy mire. És a 3/4 órás videói nézhetetlenek, mert nagyon unalmasak.
8/12 anonim válasza:
Azt nem értem aki szerint unalmasak a videói, minek nézik :D Nekem szimpatikus Móni, bár annyira nem szoktam youtube-osokat nézni, de ő legalább nem ilyen idegesítő ribizlis stílusban beszél meg adja elő magát
9/12 A kérdező kommentje:
Hát, legalább egyszer meg kell nézni, hogy véleményt alkothassunk róla :D
2015. aug. 10. 17:15
10/12 anonim válasza:
Iszonyatosan idegesít a flegma stílusával. Véletlen tévedtem rá a videójára, hát annyi elég volt, köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!