Az anorexia utáni hízás szép? (bővebben lent)
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki tapasztalt -e olyat magán (ha anorexiás volt) vagy másokon, hogy a felépülés közbeni hízás szebbé tette?
Én például 160 cm és 39,5-40 kg vagyok, és 45 kiló a célom. Szerintetek jól fog állni?
(Képet privátban küldök, illetve várok)
A húgom is 160 cm és 37 kiló volt. Komolyan mint egy élő csontváz. Nagyon csúnya volt szegénykém. Majd elkezdett hízni. Na 59-60 kiló és gyönyörű nő lett. Végre mosolyog, boldog.
Szerintem a 45 kiló sem jó cél. Attól még továbbra is sovány leszel. Adj hozzá + 10 kilót. 55 kilóval már jó leszel.
Igen, de a 45 kiló az nagyjából zsír lesz. Azt úgy fogom fölszedni, hogy alig mozgok valamit. És mellesleg egy 13 éves gyerek vagyok, nem felnőtt, ezért elég nekem a 45.
És ha megnézitek a my body gallery-t ezekkel az adatokkal teljesen normális emberek jönnek. ki. Vékonyak, de egészségesek. És én ilyen akarok lenni. Vékony (de nem sovány) és egészséges.
Ahhoz azért izom is kell!
Ha megnézed ezt a két képet:
Nem 3 kiló zsír a különbség, hanem jó pár kiló izom!
Sportolj és étkezz egészségesen (sok fehér hús és zöldség)! Mert ha csak csokival, fagyival, sütivel növeled a súlyodat, nem fogsz tetszeni magadnak.
(Persze mehet a csoki, süti is, de ne kizárólagosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!