Két éve néha lefogyok soványra, aztán pár hónap múlva visszahízok normálisra. Sose voltam kövér vagy akár husis, most a modellalkat kategóriába tartozok. De mégis úgy érzem, hogy régen nőiesebb voltam, nagyobb volt a mellem stb. Lassan próbálok visszahízni (remélhetőleg utoljára), de egyszerűen nem tudom mi a jó!
Ha valaki szeret egy modellalkatú lányt, ugyanolyan jó hozzábújni szerintem. De ez teljesen szubjektív. Van aki a 45 kilós, csontos lányokat szereti, van aki pedig a 120 kilós gurulósokat. Szerencsére nem vagyunk egyformák, így mindenki megtalálhatja az ideális társát.
2013. jan. 11. 23:05
2/11 anonim válasza:
a modellalkathoz nem jó hozzábújni?
2013. jan. 11. 23:06
3/11 anonim válasza:
" De mégis úgy érzem, hogy régen nőiesebb voltam"
" egyszerűen nem tudom mi a jó!"
Ha régen jobban érezted magad, nőiesebbnek láttad magad, akkor az a jó. Az a jó, ha megfelelsz magadnak. Mindenkinek a világon úgysem fogsz tetszeni. Vannak, akik a modell alkatot szeretik, vannak, akik a nőiesebb, teltebbet. Belepistulsz, ha mindenki igényeinek eleget akarsz tenni! Érezd jól megad a bőrödben, ez a lényeg.
2013. jan. 11. 23:28
4/11 A kérdező kommentje:
hát ha kiáll minden csontja, nem jó hozzábújni.
köszi a válaszokat :)
2013. jan. 11. 23:37
5/11 anonim válasza:
Olyanhoz jó odabújni, aki viszont szeret.És még ha érzelmesebb típus, akkor még jobb, mert még szorosabban ölel, jobban magához akar láncolni és szorosabban ölel.
2013. jan. 11. 23:40
6/11 anonim válasza:
Van egy barátnőm, nagyon vékony. Kiáll a válla, a medencecsontja, a könyöke, csuklója, térde, még néhány bordája is látszik. A barátja imádja, és nem hinném, hogy ellökdösi magától, ha a lány oda szeretne bújni...
2013. jan. 11. 23:44
7/11 anonim válasza:
Ha szeretek valakit akkor az sem érdekel ha tüskés a bőre akkor is hozzá bújok
2013. jan. 12. 00:49
8/11 anonim válasza:
Ha jól érezted magad kicsit kerekebben, úgy a jó. Ne a férfiakért akarj (jó) nő lenni, hanem magad miatt.
2013. jan. 12. 08:38
9/11 anonim válasza:
Biztos,hogy vannak olyan pasik,akik lelki szemeikkel már sokszor lerágták rólad a ruhát! Ha adhatok jó tanácsot,akkor azt mondom,hogy!: -Ne kenj magadra fél köbméternyi pacsulit! Egy két éles vonal,halvány és mégis feltűnő szín,önérzetes és magabiztos de érzékenységet tükröző nő maga a tökély! Vigyázz! Ha beképzelt leszel,akkor sokkal nagyobb a csalódás,ha valami nem úgy sikerül ahogy szeretnéd!
Ffi/38
2013. jan. 12. 10:42
10/11 anonim válasza:
Modellalkathoz jobb hozzábújni, mint egy narancsbőrös, hájhurkás zsírtömeghez. De a legjobb az átlagos, kicsit sportos alkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!