Ez elég arra hogy hízzak?
Figyelt kérdés
17 eves lány vagyok 168-9 cm 49-50kg, koplalással hánytatással egészen elrontottam az emésztőrendszeremet. ugyhogy most tudom h ezek tok egeszsegtelenek de legalabb nem faj toluk a hasam mint a tojastol hustol paprikatol. reggeli: 1 bogre cappucino es egy vaniliapudingos malnahabos gofri(vastagabb teszta, strandkaja) estebed: egy tal milanoi, majdnem az egeszet megettem. ez mire eleg?2015. júl. 1. 15:36
1/1 anonim válasza:
Aligha elég. Ez azon túl, hogy te is megállapítottad: szar, semmire se elég.
Ha komolyan gondolod a hízást, akkor utánaolvasol, hogy a te korodnak, magasságodnak megfelelően mennyit is kellene enned FOLYAMATOSAN (nem csak 1 nap), és hogy az hogyan, miként épüljön fel szénhidrátból, fehérjéből és zsírból, hogy ne csak random zsírtömeget szedj fel, hanem formásodj is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!