Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz milyen vicces a természet...

Igaz milyen vicces a természet? (vedd szemügyre és ne kapj szívrohamot)

Figyelt kérdés

hmm...nagy a világ. sok sok ember él benne. vannak akik szerencsésebbek, vannak akik kevésbé. vedd szemügyre ezt a srácot, első benyomásaid mik róla? én vagyok. látod milyen vicces tud lenni a természet? pedig anyja, apja nem csúnya ember. miért, miért pont...túl sok a miért:) elhinnéd róla hogy 19? pedig annyi. csak egy srác, mégis el kell viselnie a beszólogatásokat, megvető pillantásokat másoktól a külseje miatt. na ez a nem kicsit "gáz" :)

[link]

2010. márc. 2. 19:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon helyes vagy! És tényleg csak egy kis önbizalom kéne. :))

L16

2010. márc. 2. 22:32
 22/29 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy ennyi pozitív válaszból legalább összkapartál magadnak egy kis önbizalmat...
2010. márc. 2. 22:52
 23/29 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm mindenkinek:)
2010. márc. 3. 12:36
 24/29 anonim ***** válasza:
nagyon "aranyos" vagy,kedves a tekinteted.szerintem kedvességből mosolyognak,mert kedves a tekinteted. :) én ezt gondolom. :) a kinézeted meg szerintem illik a korodhoz.
2010. márc. 3. 17:08
 25/29 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy neked az a bajod a külsőddel, hogy nem elég maszkulin, vagyis férfias!

Szép arcod van, finom vonású, lehet erre szólnak be mások írígységből!

Csak hogy tudd, az ilyen karakterű srácok megbízhatóbbnak tűnnek a lányok szemében!

Jobban megnézve tökre hasonlítasz Justin Timberlake-re:

[link]

aki mostanra eléggé kikupálódott:

[link]

XD Hát ez vicces, tényleg hasonlítasz rá!!

19 évesen még ne akarj tapasztalt férfinek kinézni!

Türelem! Addig is dolgozz a testeden-lelkeden!

Hidd el,megéri!;)

27/l

2010. márc. 3. 17:59
 26/29 anonim ***** válasza:
Igazából nem az a gáz, hogy így nézel ki, hanem hogy vagy olyan szánalmas, hogy ide felrakod a képed... arról ne is beszéljünk, hogy a sok csaj ugrik rá, aki amúgy az utcán valószínűleg nem így reagálnának, csak jó nekik, hogy van kit pátyolgatni...
2010. márc. 3. 18:07
 27/29 anonim ***** válasza:

az a gond hogy fiatalabbnak látszol a korodnál?

engem 23 évesen simán középiskolásnak néztek.

hát akkor mi van.... röhögtem egy jót.

2010. márc. 3. 20:13
 28/29 A kérdező kommentje:
végülis igen ez is, vagy az elálló fülek, és eleve kinézet miatt (arc) ilyesmikre gondoltam.
2010. márc. 3. 20:16
 29/29 anonim válasza:
Semmi baj veled nyugi!
2010. jún. 11. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!