Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen a természet?

Miért ilyen a természet?

Figyelt kérdés
Énnekem elegem van, hogy ien ronda vagyok. Mindenhol csodaszép lányokat látok, körültöttük egy csomó pasi, olyanok, akik rám sose néznének, és akik beszólogatnak hogy kövér vagyok, meg hogy ronda patkány :( Tök rossz olyan tudatban ébredni mindig, hogy sose lesz senki, akinek tetszeni fogok. Főleg most itt a tavasz, s mindenki szerelmes, rajtam meg átnéz mindenki, hiába sminkelek, meg próbálok szépen öltözködni, meg a szüleim is csaslódottak biztos hogy ilyen lettem, és nem lehetnek rám büszkék. Van valaki aki ilyen szerencsétlen mint én? :( 16 Lány
2011. ápr. 25. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Eleve rossz a gondolkodásmód.Azért látsz mindenhol szép lányokat mert direkt az van a fejedben, hogy csúnya vagy és így nem tűnnek fel a kevésbé szép emberek. Vagy vannak például akik ki se mennek az utcára,ha nem muszáj. És ha az ilyen beszólogatós pasik észre se vesznek annak külön örülj, nem sok jó származik belőlük.

Mindig van akinek tetszel,de ha Te folyton arra gondolsz, hogy úgyse fog összejönni senkivel, akkor lemaradsz a lehetőségekről.

A szüleid meg szeretnek és büszkék rád. Büszkék mert nem tűnsz bunkónak,büszkék mert nem vagy plázap*csa, és még millió és egy dologért lehetnek büszkék, de én ezt nem tudom megmondani ,mert nem ismerlek.

Ez a "csalódottak biztos hogy ilyen lettem, és nem lehetnek rám büszkék" szöveg akkora butaság, hogy csak na.Üvölt belőle az önsajnálat.Csináld amit eddig,legyél normális ,sminkelj,öltözködj szépen,törődj magaddal és ha zavar a súlyod, akkor keress valami sportot amit szívesen csinálnál és vágj bele.

Csak rajtad múlik, hogy siránkozol vagy teszel is valamit;) (végére muszáj volt egy kis közhely:D)

2011. ápr. 25. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én javaslom, hogy kezdjél el sportolni, és valahogy próbálj meg nem odafigyelni a beszólogatókra. Attól a súlyfeleslegtől meg kell szabadulni valahogy, neked is növekedne az önbizalmad... lehet ez nem elég, de ez a minimum.

"itt a tavasz"

Nekem erről az jut eszembe, hogy mindjárt itt a nyár is, lehet elkezdeni még többet sportolni. Annál is inkább, mert most még fiatal vagy, most még könnyebben mehet a fogyás is... később az is százszor nehezebb lesz.

Én nem mondom, hogy ide rakjál fel képet magadról, mert lehet, hogy nem esne jól amit kapsz másoktól, de lehet ez a smink téma is olyan, hogy csak te hiszed azt, hogy jól sikerült, ezt is át kell gondolni. Kérj valaki olyantól segítséget akiben megbízol, az sohasem árt.

2011. ápr. 25. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
rakj fel egy képet :)
2011. ápr. 25. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bízz magadban!!!

Sportolj!!!

Ne hallgass azokra akik ilyeneket mondanak!!!

Küzdj!!!- és annak meg lesz az eredménye, ne add fel!!!

És legyen önbizalmad :)

2011. ápr. 25. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
én nagyon kíváncsi vagyok rád, rakj már fel egy képet légyszi :)
2011. ápr. 25. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg A titok című filmet, és rájössz, mi a gond.
2011. ápr. 25. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a súly a legnagyobb probléma a világon, azt eldobhatod, de ha valakinek az arca nem szép azt nem változtathatja meg egy életmódváltással. Ha látnák, hogy ducin is vidám vagy, többen beszélnének veled.

A súly egyrészt a géneken, másrészt rajtad múlik. Változtathatsz. Az arc viszont a gének játéka....

2011. máj. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!