Igaz milyen vicces a természet? (vedd szemügyre és ne kapj szívrohamot)
hmm...nagy a világ. sok sok ember él benne. vannak akik szerencsésebbek, vannak akik kevésbé. vedd szemügyre ezt a srácot, első benyomásaid mik róla? én vagyok. látod milyen vicces tud lenni a természet? pedig anyja, apja nem csúnya ember. miért, miért pont...túl sok a miért:) elhinnéd róla hogy 19? pedig annyi. csak egy srác, mégis el kell viselnie a beszólogatásokat, megvető pillantásokat másoktól a külseje miatt. na ez a nem kicsit "gáz" :)
"elhinnéd róla hogy 19?"
igen :D
"ne kapj szívrohamot"
először azt hittem hogy valami ijjesztős oldal
de ebbe mi a félelmetes???
Ezt most én sem értem, azt hittem, valami durva lesz, valami öregségszindrómás srác vagy nem is tudom.
De a képen egy teljesen normális, átlagos, jóképű fiatal srác van, aki 17 évesnek néz ki. Kedves meleg (mármint nem homokos, hanem tiszta szép) tekintettel, kedves félmosollyal.
Szerintem kifejezetten helyes vagy!
Nagyon kedves arcod van, jó a humorod, nincsen féloldalas vasalt hajad, ha ismernélek, bejönnél.:D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!