Igaz milyen vicces a természet? (vedd szemügyre és ne kapj szívrohamot)
hmm...nagy a világ. sok sok ember él benne. vannak akik szerencsésebbek, vannak akik kevésbé. vedd szemügyre ezt a srácot, első benyomásaid mik róla? én vagyok. látod milyen vicces tud lenni a természet? pedig anyja, apja nem csúnya ember. miért, miért pont...túl sok a miért:) elhinnéd róla hogy 19? pedig annyi. csak egy srác, mégis el kell viselnie a beszólogatásokat, megvető pillantásokat másoktól a külseje miatt. na ez a nem kicsit "gáz" :)
Ó...
Nem akarok hinni a szememnek...
Azt hittem valami félszemű, púpos, ragyás, csámpás valakit mutatsz itt nekünk.
Szerintem te egy nagyon helyes srác vagy, nekem legalábbis nagyon szimpatikus vagy. Kár hogy nem vagy egy kicsit idősebb.
Fel a fejjel, csak több önbizalomra van szükséged. Hidd el sok lyányka boldog lenne melletted.
"el kell viselnie a beszólogatásokat, megvető pillantásokat másoktól a külseje miatt. na ez a nem kicsit "gáz" :) "
igen, ez nem kicsit gáz, de max azoktól akik beszólogatnak... szerintem helyes vagy (tulajdonképpen hasonlítasz a páromra, kicsit fiatalabb kiadásban) :D
19nek nem nagyon nézel ki, de olyan 17nek kb igen :)
fel a fejjel!
üdv., 22L
jól nézel ki, semmi probléma nincs veled szerintem. :)
maximum annyi, hogy kevés az önbizalmad, amit meglátnak rajtad mások, és akkor "neki kevés önbizalma van, romboljunk még rajta, annyi se kell" szal fel a fejjel, nincs semmi baj veled :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!