Nem lehet arra alapozni, hogy ha 60 70 évesen meglátják majd hogy tetkód van akkor az milyen ciki lesz már. Mire mi annyi idősek leszünk nem lesz ritka dolog, szal. Aki akar csináltasson. Nekem szüleim nem hagyják, pedig nagyon régóta szeretnék. Konkrétan megkaptam itthon, hogy csináltass, de 1. pénzt nem kapsz rá, 2. utána ide nem jössz haza.
Szóval várok míg önálló keresetem lesz és elköltözöm:)De ettől még ugyanúgy akarok tetkót.
18/l
2010. aug. 13. 12:06
22/29 anonim válasza:
Szerintem egyénfüggő én 13 évesen varrattam. Ismerek olyat aki 10 évesen csináltatott és most 31 még most is imádja. De van olyan ismerősöm aki 18 volt és 20 éves korára megbánta. Úgyhogy jól gondolt át.
2010. aug. 26. 11:15
23/29 anonim válasza:
én is szeretnék csináltatni,de félek,hogy fájni fog.Tudom,hogy hülyeség,de akkor is..
2010. okt. 2. 22:20
24/29 anonim válasza:
Nemrég találkoztam két lánnyal. Az egyiknek a bokáján van egy tetkója, a másiknak a hátán van kettő, mindkettő minimum tenyérnyi méretű. Kérdeztem tőlük fájt-e, azt mondták olyan mint az epilálás, kellemetlen de annyira nem vészes. És tök gyorsan meggyógyult.
2010. okt. 3. 18:38
25/29 anonim válasza:
most öszintén?
minek kell az a sok tetoválás,piercing,fültágító?
Szebb lesz valaki tőle?
Majd nézzétek meg magatokat 80 évesen...persze...most még divat...most még...
és ha megunod a tetkót 25 év mulva? akkor mit csinálsz?Jaja persze- műtét..mi??-.-
nemérdekel ha lepontoztok,nekem ez a véleményem...-.-
2010. nov. 16. 21:47
26/29 anonim válasza:
80 évesen pff, hol van az még... Amúgy meg, mitn azt mrá írtam ide egyszer:
"Nem lehet arra alapozni, hogy ha 60-70 évesen meglátják majd hogy tetkód van akkor az milyen ciki lesz már. Mire mi annyi idősek leszünk nem lesz ritka dolog, szal."
2010. nov. 17. 01:15
27/29 anonim válasza:
hát...
2011. máj. 26. 20:24
28/29 anonim válasza:
Én is 15 évesen varrattam most 18 vagyok ,még mindig imádom. És szerintem sem lehet arra alapozni, hogy"hogy fogsz kinézni 80 évesen" mert 80 évesen már mindenki csúnya akkor már nem mindegy? és gondolom senki sem fog bikiniben mászkálni akkor. Addig éld ki magad amíg lehet..
2011. szept. 2. 20:55
29/29 anonim válasza:
valaki esetleg az előző kommentelők között, ennyi év elteltével, mit gondolnak, mennyit változott a véleményük, és mennyire tetszik az akkor felvarrott tetkó most?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!