Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás 16 évesen?

Tetoválás 16 évesen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 19:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
55%

Tudom,hogy divat.De nekem mindig az ugrik be róla,hogy Hitler az ilyen emberek bőréből lámpaernyőt csináltatott.

És ha elkezded,sosem lesz vége,mert megunod,mint a virágos tapétát.

Tudom,hogy lepontoznak,de ez a véleményem.

És azt kérdezted.A TE döntésed.

2010. febr. 19. 19:42
 2/29 anonim ***** válasza:
51%
16 évesen? Ne. Csak azért mondom mert én is szeretem a tetkókat, fiatalon akartam is, de örülök hogy nem volt pénzem rá mert most 25 évesen már nagyon szégyellném azt a mintát/feliratot... Várj még vele.
2010. febr. 19. 19:46
 3/29 anonim ***** válasza:
47%

Egyik lány ismimnek, elég visszafogott , bájos csaj, de 14 és van:S

bár madj lesz pénzük lézerre is...

2010. febr. 20. 00:39
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nagyon tetszenek a tetoválások!Bár én nálad idősebb vagyok és is fogok csináltatni.De azt mondom hogy 16 évesen ne csináltass még,várj egy kicsit amíg a személyiséged kiforr,és majd akkor keress egy olyan motívumot,amit életed végéig viselni tudsz.
2010. febr. 20. 13:31
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
simán :D nekem is tetszik nagyon és én is akarok csak még nem tudom mit mer ugyebár ez örökre szól és gondolkodok hogy miaz amit még 40 évesen se szégyellnék.. szal ésszel :) 16L
2010. febr. 20. 15:12
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 18 és már 13 éves korom óta szeretnék tetoválást. Eddig is tudtam milyen mintát szeretnék és azon is gondolkoztam,h nem bánom-e majd meg stb.. Hát én a mai napig nem bánnám de várok egy kicsit ,h legyen pénzem és egy normális tetováló szalont is kerestem már..:) Ha szeretnél,csináltass de ugye azt tudod,h egy normális hivatalos helyen csak 18 felett csinálnak?! Énis próbálkoztam vele régebben..:D
2010. febr. 28. 18:33
 7/29 anonim válasza:
100%

Szia. Én megmondom őszintén az első tetoválásomat 15 évesen csináltattam és ez így van amit mondott ez előttem szóló, hogy lehet megunod és akkor mintától függően nehéz lesz eltakarni, mert ennyi idősen más a felfogásod(nyilván más mintát választanál, mint pár évvel később) de ezt neked kell eldöntened, hova és milyen mintát szeretnél, amit a későbbiekben nem bánnál vagy nem szégyellnél. Nekem tetszenek a tetoválások, tavaly csináltattam az ötödiket és egyenlőre még nem bántam meg de kitudja mit hoz a jövő. Szóval így gondolkodj és azért többször gondold át mit szeretnél.

19/L

2010. márc. 2. 12:59
 8/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, végül megcsináltattam. a hátamon van, alig fájt és nem is vérzett, nagyon tetszik
2010. márc. 7. 17:15
 9/29 anonim ***** válasza:
Mutatsz esetleg róla képet? Én is szeretnék de nagyon nem akarom elhamarkodni. Valami szép és szimbolikus mintát szeretnék. Honnan választottad a sajátod?
2010. márc. 12. 00:27
 10/29 anonim ***** válasza:
67%
15 vagyok, és nekemis van : )
2010. máj. 4. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!