Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 évesen tetoválás?

16 évesen tetoválás?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy korai,meg később megbánom de egészen apróról lenne szó.egy a bokámnál egy kisebb violinkulcs,amivel kifejezem,hogy szeretem a zenét.a másik a fülem háta mögött egy kis csillag,amelyik felér egy ékszerrel,és a másik pedig valami egyedi,ami nekem meg az apukámnak lesz,hogy tudjuk,mindig ott leszünk a másikkal.:)

Mi a véleményetek?

2010. szept. 13. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
hmm a fülednek nincs háta,de mind1...am sztem ez még okés,de ne csináltass ennél nagyobbat!és ha apukáddal együtt szeretnétek 1 közös tetkót,akkor is vmi picit és olyan helyre ahol nem nagyon látni,vagy ahogy akarod,csak meg ne bánd!
2010. szept. 13. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

nem kor függő :)

én 14vagyok(3hónap és 15) és van tetoválásom :)

2010. szept. 13. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Utolsó... milyen tetkód van és hol, ha szabad kérdezni? :)
2010. szept. 13. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem korfüggő, mert ha nagyon fiatalon csináltatod, akkor még nemtudhatod hogy később is igy szeretnéd-e

pl ez most olyan hogy van egy pasid és magadra tetováltatod a nevét és később szakitatok és megbánod

jo mondjuk ennyire nem durva, de még nemtudsz felnőtt fejjel gondolkodni, hogy az oda tényleg muszáj-e

2010. szept. 13. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem,hogy ha már úgyis kis tetoválásokról van szó,és ha esetleg majd meg is bánnád,akkor a kicsiket úgyis könnyű takarni majd egy másikkal. Én is így kezdtem,aztán egyszer csak azon kaptam magam,hogy végig van tetoválva a karom,hogy a többi részemről már ne is beszéljünk. Szóval oda akarok kilyukadni,hogy tetováltass! :)

25/N

2010. szept. 13. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
amiket felsoroltál azok egyáltalán nem durvák. "a fülem háta mögött" ez tetszett :'D
2010. szept. 13. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok.. a lényeget kihagytam... szóval szerintem egész nyugodtan csináltasd meg :)
2010. szept. 13. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:29es:

Utolsó... milyen tetkód van és hol, ha szabad kérdezni? :)

-->

1 a csuklómon van,és 1 a bokámon =)

2010. szept. 13. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:
nemcink, nekem még csak tervben van. :D
2010. szept. 15. 15:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem van egy a hátam also részén,egy idézet a mellem alatt,és egy pc a nyelvemben:)

De mindegyik jelent vmit egyiket se bántam meg.

2011. febr. 25. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!