16 évesen tetoválás?
Tudom,hogy korai,meg később megbánom de egészen apróról lenne szó.egy a bokámnál egy kisebb violinkulcs,amivel kifejezem,hogy szeretem a zenét.a másik a fülem háta mögött egy kis csillag,amelyik felér egy ékszerrel,és a másik pedig valami egyedi,ami nekem meg az apukámnak lesz,hogy tudjuk,mindig ott leszünk a másikkal.:)
Mi a véleményetek?
nem kor függő :)
én 14vagyok(3hónap és 15) és van tetoválásom :)
szerintem korfüggő, mert ha nagyon fiatalon csináltatod, akkor még nemtudhatod hogy később is igy szeretnéd-e
pl ez most olyan hogy van egy pasid és magadra tetováltatod a nevét és később szakitatok és megbánod
jo mondjuk ennyire nem durva, de még nemtudsz felnőtt fejjel gondolkodni, hogy az oda tényleg muszáj-e
Nekem az a véleményem,hogy ha már úgyis kis tetoválásokról van szó,és ha esetleg majd meg is bánnád,akkor a kicsiket úgyis könnyű takarni majd egy másikkal. Én is így kezdtem,aztán egyszer csak azon kaptam magam,hogy végig van tetoválva a karom,hogy a többi részemről már ne is beszéljünk. Szóval oda akarok kilyukadni,hogy tetováltass! :)
25/N
ma 19:29es:
Utolsó... milyen tetkód van és hol, ha szabad kérdezni? :)
-->
1 a csuklómon van,és 1 a bokámon =)
Nekem van egy a hátam also részén,egy idézet a mellem alatt,és egy pc a nyelvemben:)
De mindegyik jelent vmit egyiket se bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!