Tetoválás 16 évesen?
Én tegnap varrattam az elsőt. Pont a bordáimra, ahol a legjobban fájt, de olyat, amit szerintem nem fogok megbánni. Mivel dobos vagyok, egy Meinl jelet.
16/F
Én is 16évesen csináltattam az első tetkómat, és olyan motívumot kerestem, amit életem végéig el tudok viselni. Ja, és a vádlimra rakattam, mert tudtam jól hogy fogok járni kondizni meg stb úgyhogy nem akartam hogy szétszakadjon..
Csinálhatod 16évesen, de k*rvára gondold meg... én 2hétig agyaltam rajta, pedig csak egy sima babérkoszorú a vádlimon.
Miért hiszik azt az emberek,ha fiatal vagy akkor hülye is? Mindenki volt (vagy most is ) fiatal. Nyilván olyan mintát választok amit tudom,soha nem bánok meg. Idősebb koromban sem fogom szégyellni,majd ha észreveszi valaki,akkor büszkén megmondom neki,hogy én bizony ilyen is voltam. Egyébként meg több ideig vagyok fiatal mint 60 éves. :D
Nekem mondjuk sok helyen tetszik a tetoválás,de a csípőmre/hasamra most nem varratnék,mert ha terhes leszek akkor nagyon megnyúlik a bőröm és bizony eléggé elcsúnyul ott a tetoválás.
Egy 18 éves tetovált lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!