Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl sovány vagyok, mit tehetnék?

Túl sovány vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

184 centi magas, 23 éves srác vagyok és 52 kiló. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mégis mitől hízhatnék. Enni eszem, napjában többször is, jóllakásig. Nyilván felvetülhet, hogy nem megfelelő kajákat eszem. Sport kimaradt az életemből, lehet, hogy az sem ártana. Egészségem jobbára rendben van, pajzsmirigy-értékeken vannak kisebb eltérések, nem tudom összefügghet-e. Valamint a gyomorsavam is rakoncátlankodik esténként, ezért mondjuk este nem eszem túl magam. :D

Nem is kérdés ez, hanem inkább érdekelne, hogy mi az amit esetleg ajánlani, tanácsolni tudtok, hogyan kezdhetném el feljebb tornázni a testtömegemet. Nyilván minden embernél más, nem biztos, hogy konkrét recept van a sikerre. :D De minden ötletet, jótanácsot szívesen fogadok, elvégre talán ezért van ez az oldal. :)

2015. ápr. 7. 07:10
 1/1 anonim ***** válasza:
hú, hát ez tényleg nagyon alacsony. sportolni biztosan kéne, ugyanis megfelelő edzéssel (mozgással) és táplálékbevitellel biztosan felfogsz szedni pár kilót.
2015. ápr. 7. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!