Túl sovány vagyok, mit tehetnék?
184 centi magas, 23 éves srác vagyok és 52 kiló. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mégis mitől hízhatnék. Enni eszem, napjában többször is, jóllakásig. Nyilván felvetülhet, hogy nem megfelelő kajákat eszem. Sport kimaradt az életemből, lehet, hogy az sem ártana. Egészségem jobbára rendben van, pajzsmirigy-értékeken vannak kisebb eltérések, nem tudom összefügghet-e. Valamint a gyomorsavam is rakoncátlankodik esténként, ezért mondjuk este nem eszem túl magam. :D
Nem is kérdés ez, hanem inkább érdekelne, hogy mi az amit esetleg ajánlani, tanácsolni tudtok, hogyan kezdhetném el feljebb tornázni a testtömegemet. Nyilván minden embernél más, nem biztos, hogy konkrét recept van a sikerre. :D De minden ötletet, jótanácsot szívesen fogadok, elvégre talán ezért van ez az oldal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!