Hát az van, hogy elég sovány vagyok mindenki szerint (16 vagyok,175 cm,48 kg), én próbálok hízni de nem megy! Szerintetek mit tehetnék, hogy felszedjek egy pár kilót? Olyan 55 kg szeretnék lenni. Tudnátok adni egy pár tanácsot?
Figyelt kérdés
sovány, hízni, lány, 162013. márc. 22. 15:57
1/9 A kérdező kommentje:
elrontottam az adatok beírását, véletlen volt... ezer bocs!
2013. márc. 22. 15:58
2/9 a4940825 válasza:
szerintem próbálj meg enni többször mondjuk olyan 2 óránként.
3/9 anonim válasza:
mik a rendes adatok. én meg pont úgy vagyok hogy nem tudok lefogyni te hogy vagy sovány? én úgy csinálnám a helyedben hogy egy csomó hizlaló kaját és nem űzném a sportot meg minden...
4/9 A kérdező kommentje:
nem nagyon űzök sportot, csak annyit sportolok amit a suliban kell, próbáltam már zsíros kajákat is de nem segítettek!
2013. márc. 22. 16:03
5/9 a4940825 válasza:
lehet,h ilyen a testalkatod..
6/9 A kérdező kommentje:
lehet, de elég fáradékony is vagyok amiatt, hogy ilyen sovány vagyok, pedig egész jól bírom a futást, a sportot meg az ilyeneket, de csak akkor ha eszek tesi előtt, egyszer mikor nem ettem összeestem órán!
2013. márc. 22. 16:08
7/9 anonim válasza:
Nem túl bölcs dolog erőltetni a hízást. Azt a sertéseken és a libákon próbálják megtenni. Ha "normális" az életviteled, az arányok be fognak állni.
8/9 anonim válasza:
Rendszeres sport és api ötszöri étkezés és hízni fogsz. HA normális ételeket eszel és elhagyod az egészségtelen olajban tocsogós, cukros , zsíros kajákat ÉS mozogsz ÉS pihesz. Ennyi a recept ..életmódváltás.Én 168cm vagyok és 43,5 kg voltam.. 2hónapja odafigyelek magamra híztam több, mint 4 kg és nem hájat, hanem izmot, csinosabb is vagyok meg végre nem vagyok folyamatosan fáradt, rosszkedvű. Hajrá:)
9/9 anonim válasza:
Hogyan néz ki egy napi étrended ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!