Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » HÍZNI SZERETNÉK, de sajnos...

HÍZNI SZERETNÉK, de sajnos nem megy, pedig már elég sok mindennel próbálkoztam, hogy felszedjek pár kilót! Valakinek valami tippe?

Figyelt kérdés
170cm-es, 50kg-os vagyok, Spirulinál szedek, de semmi változás! :((
2012. nov. 11. 15:01
 1/3 anonim válasza:
fehérjéket lehet kapni szinte minden patikában ,de ha mégsem akkor konditermekben tömegnövelőkkel is bepróbálkozhatsz :)
2012. nov. 11. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 175 cm vagyok és 45 kg. Szóval semmi vész. :) Ha jól érzed magad a bőrödben akkor ne akarj hízni.
2012. nov. 21. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom azért szeretnél hízni,mert nem érzed jól amgad a bőrödben.Szerintem a hízás akkor jöhet létre,ha nincsen stressz.Egyébként nem hályat kellene felszedned,hanem izmot,és bármilyen meglepő,de mozognod kellene.Járj el kondi terembe és kezdj el erősítő gyakorlatokat végezni.Igyál sok ásványvizet,és energiaszeleteket.Ami lényeges az az egészséges táplálkozás.Bogyókkal nem fogsz hízni,csak inkább tönkre teszed a májadat.A mozgás meghozza az étvágyat is.Egyél sok marhahúst,fehér húst és rizst.Sok gyümölcsöt,olajos magvakat,diót,mandulát.
2012. nov. 21. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!