Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és sajnos...

13 éves vagyok és sajnos sokszor probálkoztam már megölni magamat (ereimet vágtam stb) hogy tudnék leszoni rola?

Figyelt kérdés
járok pszihologushoz is de nem nagyon segít.és hiába határozom elmagam nem tudom abbahgyni.ha tapasztalltak vagytok a témában vagy tudtok valahogy segiteni kérlek tegyétek meg köszönöm
2010. jún. 6. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó hobbit kell találni, amiben meglátod az életed értelmét. Kellenek célok, hogy legyen miért holnap felkelni.
2010. jún. 6. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
9%
dolgozik a természetes kiválasztódás...
2010. jún. 6. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hú de sajnállak :S én is 13 vok és vannak is életcéljeim és nagyon boldog vagyok :D de szüleid ehhez mit szólnak hogy megpróbálod megölni magad :O:O:O:O:O:O
2010. jún. 6. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerezz önbecsülést, makacsságot, hogy te azért is megmutatod a világnak hogy vagy valaki, akkor is ha senki sem áll melletted, mert erős vagy. Csak saját magad tudod megmenteni a helyzetet, egészen addig nemfog semmi és senki segíteni ameddig magad nem küzdesz igazán. De ha már fogsz harcolni, nem is lesz szükség másra.
2010. jún. 6. 20:48
 5/9 anonim válasza:
66%

Mindig van egy szalmaszál amibe bele lehet kapaszkodni.

Neked is van egy!!!!

zsebibaba7777@citromail.hu vedd fel msnre!!!!!!!!!!!

2010. jún. 6. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

vegyél fel msnre;)

markusdavid@freemail.hu

többiek kíméljenek plíz

2010. jún. 6. 21:34
 7/9 timido válasza:

először azon gondolkodj el, miért is csinálod. ha erre rájöttél, akkor jöhet az hogy megpróbálj ezen túllépni.

amikor 13-14 éves voltam én egy fiú miatt csináltam, csak nem a csuklómon. A célom nem az öngyilkosság volt, csak a stressz levezetése.

Kezdj el gondolkodni a jövődön, keress magadnak egy barátot, akivel eltöltheted a napodat, megoszthattok egymással mindent. :) De a barátnőid is ott vannak.

Ha van kutyátok vidd el sétáltatni, törődj vele. Vagy akár ha van ott a közelbe valami lovarda, kérd meg hagy simogasd. Az állatok rengeteget tudnak segíteni. :) Annak idején én is kijártam egy lovardába. :)

Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj.

2010. jún. 7. 08:08
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok segítséget.hogy a szüleim mit szoltak hozzá?elöször kiakadtak ordibáltak de aztán hamar tul tettek rajta.
2010. jún. 7. 15:15
 9/9 anonim válasza:

Talán akkor ebben kéne keresni a megoldás kulcsát. Én biztos nem tenném magam túl azon, hogy a gyermekem (pont ennyi idős fiam van) megpróbáljon öngyilkos lenni. Családterápia nem ártana. De ha nem megy, ne keseredj el, igazuk van az előttem szólóknak, meg kell találnod az életed értelmét, célokat kitűzni magad elé. Fiatal vagy előtted az élet, ne add fel! Keress barátokat, legyen akinek kiöntheted a szíved (gondolom a szüleidnek nem teheted) az állatok is jó ötlet. Éreznéd, hogy valakinek szüksége van rád, tőled függ.

Szívből kívánom, hogy jó irányt vegyen az életed!

2010. jún. 8. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!