13 éves vagyok és sajnos sokszor probálkoztam már megölni magamat (ereimet vágtam stb) hogy tudnék leszoni rola?
Mindig van egy szalmaszál amibe bele lehet kapaszkodni.
Neked is van egy!!!!
zsebibaba7777@citromail.hu vedd fel msnre!!!!!!!!!!!
vegyél fel msnre;)
markusdavid@freemail.hu
többiek kíméljenek plíz
először azon gondolkodj el, miért is csinálod. ha erre rájöttél, akkor jöhet az hogy megpróbálj ezen túllépni.
amikor 13-14 éves voltam én egy fiú miatt csináltam, csak nem a csuklómon. A célom nem az öngyilkosság volt, csak a stressz levezetése.
Kezdj el gondolkodni a jövődön, keress magadnak egy barátot, akivel eltöltheted a napodat, megoszthattok egymással mindent. :) De a barátnőid is ott vannak.
Ha van kutyátok vidd el sétáltatni, törődj vele. Vagy akár ha van ott a közelbe valami lovarda, kérd meg hagy simogasd. Az állatok rengeteget tudnak segíteni. :) Annak idején én is kijártam egy lovardába. :)
Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj.
Talán akkor ebben kéne keresni a megoldás kulcsát. Én biztos nem tenném magam túl azon, hogy a gyermekem (pont ennyi idős fiam van) megpróbáljon öngyilkos lenni. Családterápia nem ártana. De ha nem megy, ne keseredj el, igazuk van az előttem szólóknak, meg kell találnod az életed értelmét, célokat kitűzni magad elé. Fiatal vagy előtted az élet, ne add fel! Keress barátokat, legyen akinek kiöntheted a szíved (gondolom a szüleidnek nem teheted) az állatok is jó ötlet. Éreznéd, hogy valakinek szüksége van rád, tőled függ.
Szívből kívánom, hogy jó irányt vegyen az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!