Hogyan tehetnék szert ilyen lábakra? Mi ennek a titka?
2015. ápr. 3. 11:14
2/11 A kérdező kommentje:
A lábaim sajnos elég vaskosak: [link]
Kipróbáltam már sok mindent, de nem igazán vezettek eredményre. Az álmom az, hogy egyszer nekem is olyan lábaim lehessenek, mint a fentebbi linken szereplő hölgynek. Meg tudnám ezt valahogy ezt az álmot valósítani? Ha igen, mit ajánlotok? 20/l
2015. ápr. 3. 11:22
3/11 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj a lábaiddal!:) A képen egy piszkafa van, a te lábaid meg pont szépek.
4/11 A kérdező kommentje:
Óh, köszönöm szépen! Ez kedves tőled. :)
2015. ápr. 3. 11:29
5/11 anonim válasza:
Régen azért tettél fel kérdést, hogy milyen szép lett a lábad a sporttól. Most meg már megint nem tetszik vagy hogy van ez?:) A mostani tökéletes, ne csinálj vele semmit.
6/11 anonim válasza:
a képen egy piszkafa láb van ami a genetikától formás
a tiéd a genetika mellett kemény sportot is mutat a combodon (erre mondják: hogy tudhat szorítani vele), szóval formásak a lábaid, ne ríjjámá
7/11 anonim válasza:
Vékonyabb semmitől nem lesz, csak ha fogysz.
8/11 anonim válasza:
Hát nem azért, de sokkal szebb és formásabb lábaid vannak, mint amilyet szeretnél.
Ami az "álmod" az formátlan, nőietlen, olyan, mint egy 10 éves kisfiú lába. Csúnya.
9/11 anonim válasza:
huu latszik a labadon,hogy sportolsz :) barcsak nekem is vegre ilyen lenne mint neked
10/11 anonim válasza:
Szerintem a te lábad szebb mint amit linkeltél
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!