Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tehetnék szert ilyen...

Hogyan tehetnék szert ilyen lábakra? Mi ennek a titka?

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 3. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elárulom: a sport.
2015. ápr. 3. 11:18
 2/11 A kérdező kommentje:

A lábaim sajnos elég vaskosak: [link]

Kipróbáltam már sok mindent, de nem igazán vezettek eredményre. Az álmom az, hogy egyszer nekem is olyan lábaim lehessenek, mint a fentebbi linken szereplő hölgynek. Meg tudnám ezt valahogy ezt az álmot valósítani? Ha igen, mit ajánlotok? 20/l

2015. ápr. 3. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nincs semmi baj a lábaiddal!:) A képen egy piszkafa van, a te lábaid meg pont szépek.
2015. ápr. 3. 11:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Óh, köszönöm szépen! Ez kedves tőled. :)
2015. ápr. 3. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Régen azért tettél fel kérdést, hogy milyen szép lett a lábad a sporttól. Most meg már megint nem tetszik vagy hogy van ez?:) A mostani tökéletes, ne csinálj vele semmit.
2015. ápr. 3. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:

a képen egy piszkafa láb van ami a genetikától formás

a tiéd a genetika mellett kemény sportot is mutat a combodon (erre mondják: hogy tudhat szorítani vele), szóval formásak a lábaid, ne ríjjámá

2015. ápr. 3. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Vékonyabb semmitől nem lesz, csak ha fogysz.
2015. ápr. 3. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát nem azért, de sokkal szebb és formásabb lábaid vannak, mint amilyet szeretnél.

Ami az "álmod" az formátlan, nőietlen, olyan, mint egy 10 éves kisfiú lába. Csúnya.

2015. ápr. 3. 12:24
 9/11 anonim ***** válasza:
huu latszik a labadon,hogy sportolsz :) barcsak nekem is vegre ilyen lenne mint neked
2015. ápr. 3. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a te lábad szebb mint amit linkeltél

F18

2015. ápr. 3. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!