Szerintetek mennyit kéne híznom, hogy ne legyek ennyire undorítóan vékony?
Szia!
Már írtam neked választ (11-es), amiben elmeséltem, hogy én is ilyen alkatú voltam a te korodban. Engem főleg általános iskolában bántottak, szinte az összes lány, állandóan beszólogattak, hogy deszka vagyok meg miegymás. Rettenetesen éreztem magam, semmi önbizalmam nem volt, szégyelltem a testem. Úgyhogy hidd el, tudom min mész keresztül.
Viszont képzeld, pár éve volt osztálytalálkozóm és ott beszélgetés közben kiderült, hogy kb az összes fiú "szerelmes" volt belém az osztályomból. Ez nagyon megdöbbentett és egyből arra gondoltam, hogy mennyivel másabb lett volna a gyerekkorom, ha ezzel tisztában lettem volna....
Fogsz magadtól is hízni, ahogy én is. Én 20 kilót szedtem magamra. Én is előbb nőttem, aztán híztam.
Mindenképpen sportolj valamit, mert azon kívül, hogy egészséges, a testmozgás étvágynövelő is. És ne egyél sz.ar kajákat, mekit meg hasonlókat, hanem táplálkozz egészségesen és naponta többször (5ször 6szor). De tényleg alakul mad magától, ahogy idősödsz. 16 évesen még úgysem kell "pasizni", úgyhogy ne vágj eret amiatt, hogy a kortársaidnak nem tetszel.
Akkor majdnem hasonló helyzetben voltam mint te, azt leszámítva hogy engem emiatt nem szóltak meg.
Mondjuk én se szólnék le most senkit, viszont azt aki nagyképű vagy flegma azt nem igazán tudom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!