Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen férfitestalkat számít undorítóan vékonynak?
Szóval vegyünk egy átlag magas fiút/srácot/pasit/férfit. Milyen az a testalkat, ami még a BELEFÉR kategóriába tartozik? Tehát a vékonyabb oldalról nézve kérdezem a minimum elvárást.
(Esetleg linkelhettek is képet, de kivételesen kérném komolyan venni, mert az általános véleményre alapozva kezdem el formálni a testem, nem szeretném túlzásba vinni, ha nem muszáj.)
Hááát, volt dolgom 180/50 sráccal, na ő undorítóan nézett ki, nagyon sovány volt. Viszont több srácot is láttam már 180-185/60-65 aránnyal, és azok között már voltak olyanok, akiknek nagyon tetszett a teste.
Jó lenne tudni, hogy te milyen magas vagy, hány kiló, és milyen felépítésű, de a legjobb egy kép lenne. :)
Ez az alsó határ, vékonyabb testalkat már egyáltalán nem vonzó számomra szexuálisan. Ez is épp hogy belefér.
# 4
Na igen, ezért mondtam, hogy felépítéstől is függ. Olyan srácot is ismertem, aki 182/80 volt, és az ő alkata is tetszett, és inkább vékony volt, mint vastag, és szép izmos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!