Hogyan lehetek anorexiás?
Figyelt kérdés
Most bulimiás vagyok, nem lehetek inkább anorexiás? NEm tudom megállítani a falásrohamaimat, hányni viszont nem szeretnék újra (már pár hónapja nem hánytam :) ). Lélekben bulimiás maradtam, és nagyon sokat eszek, anorexiások, hogy álltok ellen? Nem akarok elhízni :/2015. febr. 18. 17:11
11/19 anonim válasza:
56-58 kilogramm az vékony, főleg a te korodban. Ebből ne akarj fogyni, akkor se, ha kövérnek látod magad. Ha ennél kisebb a súlyod, az már egészségtelen. Ha a "falásrohamok" mellett sem mész gyakran 60 kg fölé, akkor teljesen fölösleges aggódnod, egyébként a te magasságoddal még a 65 kg is teljesen átlagos lenne. Első voltam.
13/19 A kérdező kommentje:
Sokat mozgok, előbb írtam :P de cuki vagy ;)
2015. febr. 23. 21:02
14/19 anonim válasza:
Egyébként fiú vagy lány vagy? Nem írtad ki a korod és így nem tudom mennyire legyek udvarias és hogy miként magyarázzak el pár dolgot ezzel kapcsolatban :)
15/19 anonim válasza:
Ó bocsi elírtam. korod helyett a nemedet kérdezem :D
16/19 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)
2015. febr. 25. 15:40
17/19 anonim válasza:
Akkor itt az lenne a a kérdésem hogy mi utasít téged arra hogy anorexiás legyél? :) Én most ahogy leírtad a kérdéshez hogyan cselekszel az evéssel és hogy a külső tulajdonságok alapján egy lánynak megfelelő súlyod és magasságod van és így biztos a külsőd se lehet olyan rossz :) Inkább ne legyél anorexiás szerintem. A fiúknak az nem mindig tetszik. Inkább maradj ilyen. Jobb ez így. Az evés meg amúgy is fontos az emberi szervezetnek.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, és azt hiszem (remélem) sikerült végleg leküzdenem ezt az egészet :) Legalábbis egyenlőre sínen vagyok :D Nem tudom ,mi vezérelt, igazából a súlyomon kívül más nem is vezérelt az elmúlt 2-3 évben :/
2015. márc. 9. 11:05
19/19 anonim válasza:
Èn 15 vagyok. 60-62 kg-mal. Apám mondja mindig, hogy sokat fogytam. Pedig egyáltalán nem. Meg sem látazik rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!