Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek anorexiás?

Hogyan lehetek anorexiás?

Figyelt kérdés
Most bulimiás vagyok, nem lehetek inkább anorexiás? NEm tudom megállítani a falásrohamaimat, hányni viszont nem szeretnék újra (már pár hónapja nem hánytam :) ). Lélekben bulimiás maradtam, és nagyon sokat eszek, anorexiások, hogy álltok ellen? Nem akarok elhízni :/

2015. febr. 18. 17:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Őszintén remélem, hogy nem komoly a kérdés. Ha az, akkor részvétem a családod és az ismerőseid számára.
2015. febr. 18. 17:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A bulimiából is ki kéne gyógyulni szakember segítségével, mert az agyaddal van a baj.
2015. febr. 18. 17:19
 3/19 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne komoly? Én tényleg nem tudom megállítani a falásrohamot de nem szeretnék visszaesni a bulimiába... Nem maradnék anorexiás csak 49-50 kg-ra szeretnék lefogyni... Tudom, hogy csak akkor fogok meggyógyulni, ha már lefogytam addig kizárt, hogy bármi is javuljon
2015. febr. 18. 17:20
 4/19 A kérdező kommentje:
fél évig jártam pszichológushoz, és "kihozott" a gödörből, de úgy érzem, hogy kezdek visszacsúszni
2015. febr. 18. 17:21
 5/19 anonim ***** válasza:
Akkor vissza kell menni, nem visszaesni (vagy rosszabb).
2015. febr. 18. 17:24
 6/19 A kérdező kommentje:
Anélkül nem fogok kigyógyulni, hogy nem fogyok le :( és nem is szeretnék, le szeretnék fogyni! És nem szeretnék panaszkodni a környezetemnek, most végre mindenki azt hiszi, hogy jól vagyok és kigyógyultam, nem szeretném, ha megint mindenki kérdezgetne meg célozgatna meg gúnyolódna
2015. febr. 18. 17:29
 7/19 anonim ***** válasza:
Az eszed megvan hozzá.
2015. febr. 18. 17:44
 8/19 A kérdező kommentje:
tudom :/ Szánalmas :/ :/ de mind1 azon nagyon nem tudok úgyse változtatni, viszont a falásrohamot nem tudom megállítani. És hiába mondjátok, hogy egyek almát, akinek volt már ilyen, érti, hogy ez így nem fog menni
2015. febr. 18. 17:51
 9/19 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Hány cm és hány kg?

Szoktál sportolni/mozogni/tornázni?

Milyen az étrended?

Ezeken rengeteg minden múlik, de ha gondolod írj privátba és beszélgethetünk erről. Tapasztalatom nincs, én csak mások szerint "nagyon vékony" vagyok, én így érzem jól magam és sokat tornázok, valamint az egészséges táplálkozásra is figyelek. :)

22N

2015. febr. 18. 18:40
 10/19 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, 166/56-57 kg, sokat sportolok, nyáron futok minden nap 5-8 km-t, táncolok heti 2x másfél órát és emellett magamnak is heti 3-4x 1-1,5 órát plusz felülések, fekvő, ilyesmik. Az étkezésemre nagyon figyelek, sose eszek pl mekiben vagy eleve semmi pizza/gyorskaja, csomó zöldség+gyümi megvan, és inni is vizet/gyümilevet iszok. Egyedül a falásrohamok tesznek be, ilyenkor főleg étcsoki-süti-méz kombináció van, vagy krumpli, más nagyon nincs itthon. Mégse fogytam eddig egy grammot se (pontosabban hetente változik 56 és 58 kg között a súlyom, 55/59 ritkán vagyok)
2015. febr. 18. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!