Hogy lehetek anorexiás?
Figyelt kérdés
162cm és 46kg vagyok2012. márc. 9. 23:33
2/8 anonim válasza:
Egyél olyan keveset, és mozogj annyit, hogy a BMI értéked 18,5 alá essen! De az adataid szerint te 17,5 vagy, szóval már annak számítasz.
3/8 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés?? Szerintem, ha tudnád, mi is az anorexia, nem akarnál az lenni.. Amúgy direkt nem lehet, ugyanis ez egy betegség.
4/8 anonim válasza:
Lehet, ha az ember belemagyaráz a fejébe minden hülyeséget. De a viccet félretéve, hízzál inkább egy kicsit, csak pár kilót. Miért akarnál anorexiás lenni?
5/8 anonim válasza:
1: direkt nem tudod magad anorexiássá tenni, ugyanis az egy betegség
2: az anorexia nem súlytól függ, az egy kórkép, egy állapot
3: ha beszéltél volna életedben ("gyógyult") anorexiással, akkor tudnád, hogy borzalmas dolog
8/8 anonim válasza:
tényleg én se értem h 46 kilóval hova akarsz még fogyni,de az anorexiának főként érzelmi okai vannak. A közeli vagy akár kicsit távolabbi környezeted hatása is lehet. pl. barátnőm anorexiás volt. Együtt sportoltunk de ő abbahagyta az anerxiás korszaka óta. Edzőnk és anyukája is mindig csak azt mondogatta neki h így meg úgy le kéne fogynia. Aztán egyre kevesebbet evett, lelkileg is teljesen kikészült edzésen meg már ereje sem volt. Tényleg borzalmas. Csont és bőr volt pedig alapból egy nagyon vékony alkat. És az csak egy dolog h mennyire lefogyott de lelkileg van a legnagyobb sérelem ennél a betegségnél. Tényleg nem kívánom neked. Próbáld meg inkább azt ha mindenképp fogyni akarsz h mondjuk délután 3-4től nem eszel semmit és az étkezéseknél kevesebbet eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!