Normális, hogy szőrösek a lábujjaim? 12L.
Figyelt kérdés
Táncra járunk és mezítláb voltunk.Az egyik lány észrevette és tett rá egy megjegyzést,amit a többiek is hallottak,azóta ezzel cikiznek.2015. febr. 5. 13:38
1/7 anonim válasza:
Ha hobbit származású vagy, persze.
2/7 anonim válasza:
mindenkinek szőrös a lábujja :) ha zavar vágd le ollóval :)
3/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mindenkinek,vagy a többiek levágják? Nekem azért hosszú,sötét szőrszálak meredeznek rajta,de most leborotváltam.
2015. febr. 5. 14:11
4/7 anonim válasza:
de mindenkinek csak tudod valakinek sötét valakinek világos a szőr vagy csak pihés...... :) én a helyedben nem borotváltam volna le mert attól még jobban látszik majd.. inkább az olló vagy szemöldök csipesz
5/7 anonim válasza:
Kb én is 12 voltam, amikor több napos osztálykiránduláson voltunk és este, mikor már pizsamában flangáltunk szintén egy lány észrevette, hogy szőrös a lábujjam és persze szándékosan megalázóan jó hangosan mondta. Ma már tudom, hogy sokan vagyunk így, de akkor nagyon cikinek éreztem. Szóval ne aggódj, ez egy olyan dolog, hogy van, aki szőrösebb típus, van, akinek pedig szinte alig van testszőrzete. Férfiaknál ez jól megfigyelhető. És ez a nőknél is így van. Borotváld, ha úgy gondolod, de a gyökeres eltávolítással hosszabb időre szabadulhatsz meg a szőrtől.
6/7 A kérdező kommentje:
Az eltávolítása nem gond,csak olyan ciki volt,hogy miután mondta,mindenki azt nézte és abban a nagy fényben tényleg jól látszott.
2015. febr. 5. 14:26
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy mindenkinek olyan.
Szerintem inkább gyantázd/epilál. Az eredmény tovább tart és nem fog megerősödni a szőr, sőt egy idő után kophat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!