Miért ilyen szőrösek a lábujjaim?
Figyelt kérdés
3-4 centis fekete szőr van minden lábujjamon és nagyon zavar,mert csúnya.Párszor már leborotváltam,de nagyon hamar visszanő.2013. ápr. 20. 22:00
1/8 anonim válasza:
"férfiak egészsége"?
Sok NŐNEK is szőrös a lábujja.
Ezt örökölted. Ennyi a magyarázat.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem az a baj,hogy szőrös,hanem,hogy ennyire.Strandon figyeltem,másnak is az kicsit,de nekem nagyon szőrösek
2013. ápr. 20. 22:10
3/8 anonim válasza:
Mindenkinek az.Ha meg borotválod,persze,hogy pár nap után visszanő,pont,mint az arcodon.Gyantázd,vagy epiláld inkább.Sokkal tartósabb az eredmény.
4/8 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálom epilátorral leszedni
2013. ápr. 20. 22:17
5/8 anonim válasza:
Te mindig mezitláb és zokni nélkül járkálsz,hogy ennyire zavar.Bele értve a téli hónapokat is .Te is nagyon jó módú lehetsz,ha csak ez a gondod .
6/8 A kérdező kommentje:
Ez az oldal azért van,hogy kérdéseket tegyünk fel!
Igen jön a nyár és sokat vagyok papucsban,és nem kellemes amikor a haverjaim hobbitnak hívnak
2013. ápr. 20. 22:25
7/8 anonim válasza:
szia! ezen besírtam ,hogy hobbit :"DD egyébként ha olyan hosszúak húzd ki őket szemöldökcsipesszel :D
8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem csak hosszú,sok is van és nagyon erős.Most leborotváltam,de már kezd kinőni.
Figyeltem a strandon,de ennyire szőrös lábujjakat még nem láttam másnak.
2013. ápr. 22. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!