Hogyan legyek igazi jo no?
A hajam szine fekete
Az arcom picit vilgos
Valtoztatni szeretnek( amit elis kezdtem hiszen a tegnap festettem a hajam barnarol feketere)
A hajam valltol lejjebb er kb 7 cm-el! Tippek? pld szoli, mukorom, vagy egyeb?
Látatlanul nehéz.
Én inkább a világos barnát vagy a szőkés barnát ajánlom mint mondjuk Palvin Barbi hajszíne.
Ehhez sminkelj szépen és természetesen ebben is leshetsz P.B.-től ötleteket. Szoli helyett vagyél egy világos bronzosított ezt rakd az arccsontodra és erre jöhet a pirosító. Gyönyörűen kiemeli az arcod. Szoli helyett rakass fel műszempillát hogy de maradjon meg természetes hatásúnak. A szemöldököd hagy természetesre mint P.B.Müköröm helyett valami természetes formájút csináltass lágy színnel de jó választás a klasszikus piros is. Kérd meg a fodrászod hogy igazitson a hajadon, vágjon bele enyhe átmenetet igy szárisd bele lágy hullámokat egy nagy körkefe segitségével.
Öltözködj nőiesen és csinosan. Egy nagy márkás bőrtáska hűséges barátod lesz és feldobja a szetted.
Valami szép ékszert is viselj de természetesen.
Ha jó az alakod tornázz otthon esténként ha nagyobb a baj menj edzeni.
A fekete a legrosszabb választás mert öregít, élesíti a vonásokat.
Használj arcra minden este egy jó hidratálót vagy valami természetes olajat!
Egy szép rúzs és kontúrceruza is hasznos!
Müszempilla helyett elég egy jó szempillaspirál is.
Nézegess blogerek oldalát,inspirálodj,olvass a neten olyan oldalakat amelyek divattal és szépséggel foglalkoznak.
Olivia Palermo is egy nagyon csinos fiatal blogger.
Jó példa lehet a megjelenést illetően.
Hat igy latatlanba nehez lenne megmondani, de ha kuldenel egy kepet tudnek segiteni hogy ha esetleg a szemoldokod van elonytelenul kiszedve vagy ilyesmi, mert sokszor ilyen apro dolgok rengeteget tudnak segiteni vagy rontani a kinezeten.
18N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!