Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek igazi jo no?

Hogyan legyek igazi jo no?

Figyelt kérdés

A hajam szine fekete

Az arcom picit vilgos

Valtoztatni szeretnek( amit elis kezdtem hiszen a tegnap festettem a hajam barnarol feketere)

A hajam valltol lejjebb er kb 7 cm-el! Tippek? pld szoli, mukorom, vagy egyeb?

2015. jan. 29. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy befestetted a hajadat. A barna sokkal jobb. A fekete nagyon tönkreteszik és alig van olyan ember, akinek jól áll. Szinte csak annak, akinek természetesen is fekete.

Szolit inkább felejtsd el. Műköröm is felesleges, ha van sajátod.

Legyél mindig ápolt, csinos. A ruhád, cipőd legyen mindig tiszta. Egyébként meg a kisugárzás a legfontosabb.

2015. jan. 29. 13:25
 2/14 anonim ***** válasza:
nem a hajszíntől meg a műkörömtől leszel jó nő ezt elhiheted..
2015. jan. 29. 13:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Hat akkor tenyleg nem tudom mit tehetnek, egyszeruen nem erzem jol magamat a boronben, Ne ertetek felre , nem azt szeretnem, hogy tokeletes legyek! Azt szeretnem , hogy amikor a baratnommel beulok kevezni akkor megnezzenek, Szoval tetszeni szeretnek az embereknek! Nem vagyok sovany vagy kover( azok is lehetnek szepek) az arcom nem pattanasoegsem , szoval ilyen hibaim nincsenek. De megsem vagyok szep!
2015. jan. 29. 14:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Javitas: ertsetek! Amikor a baratnommel beulok kavezni, Ne csak OT NEZZEK MEG! :)
2015. jan. 29. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
járj el szoliba hogy picit barnább legyen a bőröd. én a helyedben nem festettem volna be feketére a hajam, a barna ezerszer szebb. nem sminkeld magad feltűnően, csak egy kis spirál, a körmeid legyenek ápoltak
2015. jan. 29. 14:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Biztosan téged is néznek, te is tetszel, csak lehet, hogy azt jobban észreveszed, akinek a barátnőd tetszik.
2015. jan. 29. 14:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ja és mindig mosolyogj!!! ezt elfelejtettem írni
2015. jan. 29. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Találd meg a saját stílusod!

Hosszú folyamat, évekig tart, de megéri.

Ne majmolj másokat a szolival meg a műkörömmel, mert mindez üres díszlet lesz rajtad... És messziről fog üvölteni rólad, hogy nem passzol a belsődhöz.

2015. jan. 29. 14:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsi lennék rád, mert lehet hogy nem is kéne változtatni.
2015. jan. 29. 16:21
 10/14 A kérdező kommentje:
Hat, lehet igen lehet nem, et nem tudom, az emberek szerintem szegyenlik egy masik ember szemebe vagni, hogy: Hat te meg , hogyan nezel ki ezzel a fejjel:)) Nah jo ne poenkodjak ezzel, Nem vagyok csunnya no, de nem is vagyok szep! Atlag no vagyok! :) Amit szeretnek igy 22 evesen az az, hogy szep no legyek, ertelmes, inteligens! Videken elek!
2015. jan. 29. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!