41/48 anonim válasza:
Most mondanám azt, hogy csúnya vagy
igazából nem vagy, de nagyon beképzelt és üresfejű plázacicának nézel ki és olyan tucat csaj vagy te is
az öltözkedésedről megitélve pedig azon gondolkozom, hogy feltalálták már valyon az internetes instant k*rvázás-keresőt vagy csak 0 alatt van az intelligencia szinted...hmmmmm
42/48 kittien válasza:
Hány csm vagy? a tested nagyon hasonlít a nővéremére.
(Tényleg baba fejed van. picit duci vagy)
43/48 anonim válasza:
a ruhájában mi a ribancos ? -.- de maradiak vagytok..
44/48 anonim válasza:
Csúnya a fejed + kövér vagy! Ha szép akarsz lenni foggyál le és plasztikázd át az arcot!
45/48 anonim válasza:
Na igen... Nem kéne így pózolni + ilyen kirívó ruhákba öltözködni, de ezt leszámítva elég szép vagy.
47/48 anonim válasza:
szerintem csúnya vagy
van rajtad felesleg
és ez a plázapitsás stílus se tetszik
járj kondizni,ne egyél annyit
és ne öltözz ilyen ribancosan
13L
48/48 anonim válasza:
szerintem az első képen ribis vagy. a 2. képen meg szerintem szép vagy, csak fordítsd meg. állj le az anus mouthus-szal és sokkal jobb. és az anyajegyet meg ha zavar szedesd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!