32/48 anonim válasza:
Mért r*bancos ? Egyáltalán nincs rajta olyan ruha.. az első képen nagyon jó az összeállítás és ha neki ez tetszik akkor ezt hordja.. ezen az oldalon mindenki olyan maradi.. csak r*bancozni tudnak sokan
33/48 anonim válasza:
az én lányom is majdnem ekkora, helyes az arcod, kicsit husinak látszik a képeken, nem kell fogynod, de vogyázz ne hízz el... és persze hoyg iderakod a képeidet mert talán nem elegen mondják, hogy jó vagy. nem egy szuper, de aranyoska, és hát nem kéne kihívóan pózolni, meg csücsöríteni az igaz, nem attól leszel szebb, a természetesség hiényzik Nálad. ( 40 L)
34/48 anonim válasza:
én is ilyen fejeket szoktam vágni,de az nem érdekel..
hee nem mindegy ez nektek?
am szép az arcod,de egyáltalán nincs ri*ancos öltözeted..
szép vagy:) mennék a helyedbe
35/48 anonim válasza:
Na tartsd így a szádat, amúgy nem vagy csúnya egyáltalán:) Mosolyogj az mindenkit szebbé tesz! De mondom, szerintem aranyos arcod van:)
36/48 anonim válasza:
most kajak azért feltetted h mondják h szép v? Hát bocs de sztem nem v az. 16 éves v???.. akk meg pláne. Foggyál
37/48 anonim válasza:
A kérdésedre a válaszom:IGEN,mert:
1.,itt keresel önbizalmat..ami szánalmas
2.,kövér vagy
3.,sz*pós szájú(ezzel a csücsörítéssel)
4.,16 évesen úgy öltözöl,mint egy r*banc
5.,olyan ruhákat veszel fel,ami kihangsúlyozza azt,amit nagyon nem kéne
Sorry....de ez van;)(22/L)
38/48 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem, de attól másoknak még tetszhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!