Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a rockerek...

Miért nem szeretik a rockerek az emósokat?

Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 00:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Egy pici off:Ez most mi?Egy divat?Miért írják úgy a rockert , hogy rokker???Tök idegesítő. :x

Egyébként már elmondták az elöttem szólók a lényeget.:D

2009. aug. 8. 22:25
 32/40 anonim válasza:
Azért mert emoS nincs Emo van!!!!
2010. jan. 7. 10:17
 33/40 anonim ***** válasza:

nem vaok se emo se rocker, de a barátom az.

nem értem, mér nem lehet őket békén hagyni!

a rockerekkel sincs bajom, csak az anti-emokkal

2010. ápr. 29. 19:52
 34/40 anonim válasza:

na szóval én rocker vagyok és azér nem szeretem az emókat (vagy hogy kell ezt cukin írni)mert ellopták a sok NORMÁLIS stílusbol...szinte mindent

amúgymeg allítólag(!!!) az emók rock zenét meg metalt halgatnak...na ez egy elb.szott hülyeség...ugyan ojan tuc-tucok mint a többi divatpatkány hülye naív pics.a(a lányok is és a fiúk is)

és nagyon rühellem már, hogy ha megyek az utcán mindenki kö.csög emónak képzel be és beszól...

az "emó" egy szar elb.aszott divat amit a sok kis hülye divatmajom nagyon menőnek képzel...ennyit tudok róla mondani

2010. máj. 1. 20:32
 35/40 anonim ***** válasza:
96%

Írta az egyik kommentelő, hogy rövid haja van és sz*r az élete (ezért gondolkozott már az öngyilkosságon). Nos, erre csak annyit tudok mondani, hogy a rockereknek pont hosszú haja van (fiúnak és lánynak is egyaránt), és nem agyalnak az öngyilkossági módszereken/lehetőségeken naphosszat.

Mellesleg én nem nagyon sorolom magamat stílushoz, de a rockerség áll hozzám a legközelebb. Sőt, nekem az apám világéletében rocker volt, anyám is olyasmi lelkiekben, csak már nem néz ki úgy (fiatalon teljes mértékben rocker volt). Én valamiért nem merem magamat rockernek vallani, mert igazság szerint nem tudom, hogy milyen világnézet kell ehez, de minél többet olvasok a rockerekről, annál inkább magamra ismerek.

Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak: Ugyanazt tudom mondani, mint a többiek. Szerintem az a bajuk a rockereknek az EMOkkal (már nem tudom, hogy kell "helyesen" írni), hogy nem voltak elég kreatívak egy saját stílus (akarom mondani; divatirányzat) kialaktásához, hanem lopkodták az ihletet más stílusoktól -> főleg a punkoktól és a rockerektől. Ilyen egyszerű. No, de szerintem nem csak a rockerek utálják az EMOkat, hanem minden épeszű ember (már bocsánat)!

2010. júl. 30. 22:19
 36/40 Metalheadproject válasza:
na akkor jövök én.először is voltam már fémarc,metálos,emós,hülye rocker,büdös rocker,köcsög rocker,de teszek rá.fekete csőnadrágom van(fiúként!),fekete sportcipő(régen volt tornacsuka is)zenekaros póló,ing vagy bőrkabát.és én megvagyok a magam stílusában,mondhatni old-schoolosan öltözök és olyan zenét is hallgatok.emosokkal egy bajom van:úgy néznek ki mint én(pedig rövid hajam van). 14,5/F
2011. jún. 14. 16:08
 37/40 anonim ***** válasza:
azér mer az emosok öngyilkos f'aszok és csorják a rock stilusát és emiatt a rockereket is emosnak nézik -.- hosszu haj mivan akkor?-.- Rockal jár az is de tök mind1 ÉLJEN A ROCK!
2011. júl. 22. 00:04
 38/40 Rocker Cica válasza:
Én is rocker vagyok és van néhány emós ismerősöm.Úgy konkrét bajom nincs velük de nem a szívem csücskeik..Én azért nem szeretem őket,mert majmolják a rockereket/punkokat :S szerencsére a metálosokat nem majmolják még :) és szerintem idegesítő hogy 12 éves kislányok mászkálnak felnyírt hajjal :S bár én senki sem vagyok hogy megmondjam milyenek legyenek...Ha a szüleik megengedik...
2012. jún. 15. 08:30
 39/40 anonim válasza:
Nagyon undoritóak...majmolnak mindent amit csak látnak igen a leopárdmintás cuccok ink a rockereket majmolják sőt vmelyik annak is vallja magát pedig aztán csak egy undoritó korcs!!!!
2012. nov. 6. 16:23
 40/40 anonim válasza:
Már bocs srácok...de az emósoknak semmi közük a rockerekhez...max annyi h majmolják őket de csak undoritó korcsok!!! ne keverjétek és ne említsétek a rockereket egy lapon az emókkal...14/L (rocker) ;)
2012. nov. 12. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!