Miért nem szeretik a rockerek az emósokat?
Egy pici off:Ez most mi?Egy divat?Miért írják úgy a rockert , hogy rokker???Tök idegesítő. :x
Egyébként már elmondták az elöttem szólók a lényeget.:D
nem vaok se emo se rocker, de a barátom az.
nem értem, mér nem lehet őket békén hagyni!
a rockerekkel sincs bajom, csak az anti-emokkal
na szóval én rocker vagyok és azér nem szeretem az emókat (vagy hogy kell ezt cukin írni)mert ellopták a sok NORMÁLIS stílusbol...szinte mindent
amúgymeg allítólag(!!!) az emók rock zenét meg metalt halgatnak...na ez egy elb.szott hülyeség...ugyan ojan tuc-tucok mint a többi divatpatkány hülye naív pics.a(a lányok is és a fiúk is)
és nagyon rühellem már, hogy ha megyek az utcán mindenki kö.csög emónak képzel be és beszól...
az "emó" egy szar elb.aszott divat amit a sok kis hülye divatmajom nagyon menőnek képzel...ennyit tudok róla mondani
Írta az egyik kommentelő, hogy rövid haja van és sz*r az élete (ezért gondolkozott már az öngyilkosságon). Nos, erre csak annyit tudok mondani, hogy a rockereknek pont hosszú haja van (fiúnak és lánynak is egyaránt), és nem agyalnak az öngyilkossági módszereken/lehetőségeken naphosszat.
Mellesleg én nem nagyon sorolom magamat stílushoz, de a rockerség áll hozzám a legközelebb. Sőt, nekem az apám világéletében rocker volt, anyám is olyasmi lelkiekben, csak már nem néz ki úgy (fiatalon teljes mértékben rocker volt). Én valamiért nem merem magamat rockernek vallani, mert igazság szerint nem tudom, hogy milyen világnézet kell ehez, de minél többet olvasok a rockerekről, annál inkább magamra ismerek.
Na, de hogy a kérdésre is válaszoljak: Ugyanazt tudom mondani, mint a többiek. Szerintem az a bajuk a rockereknek az EMOkkal (már nem tudom, hogy kell "helyesen" írni), hogy nem voltak elég kreatívak egy saját stílus (akarom mondani; divatirányzat) kialaktásához, hanem lopkodták az ihletet más stílusoktól -> főleg a punkoktól és a rockerektől. Ilyen egyszerű. No, de szerintem nem csak a rockerek utálják az EMOkat, hanem minden épeszű ember (már bocsánat)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!