A fiúk szeretik ha egy lány sminkeli magát?
Figyelt kérdés
már halottam olyat aki nme szereti...2011. júl. 24. 18:42
1/5 anonim válasza:
Én jobb szeretem a természetes lányokat. A smink amúgy is csak öregíti a bőrt.
2/5 anonim válasza:
Változó. Általában az idegen csajokon megnézik, mivel ott úgyis tökmindegy, mennyire teszi tönkre magát egy idegen, az ő dolga, de a barátnőjüket nem szeretik, ha sminkel. Ugyanez igaz pl. a mély dekoltázsra.
3/5 anonim válasza:
Én szeretem, de túlzásba nem kell vinni.
Jól néz ki ha egy csaj egyszerűbben kisminkeli a szemét, meg esetleg a száját. Ha nagyobb alkalom van, akkor tetszik ha szép a sminkje, olyan ez mint a frizurája vagy a ruhája, nem a legfontosabb, van aki ugye észre se veszi, de nekem pl. feltűnik és tetszik, mert kreativitásról, jó ízlésről árulkodik (feltéve h tényleg ízléses :D).
De hétköznapra a suliba vagy boltba a fél kiló vakolat és az 1 óra amíg megcsinálja azt inkább nee.
Viszont, akik meg annyira oda vannak a természetes szépséggel általában azok a lányok akik tiszta pattanásosak stb. Na az ilyne csaj sztem kezdjen vmit magával ha lusta elmenni kozmetikushoz akkor sminkelje ki magát alapozóval...
4/5 anonim válasza:
aki természetesen szép,legalábbis nem csúnya,annak nem fontos a smink,de egy egyszerű szemspirál,szemhéjpúder,szájfény,sokat dobhat rajta,szóval érdemes kicsit megbolondítani ilyesmivel a kinézetet.a komplettebb,erősebb smink is jó,azt viszont nem szeretem,ha ujjnyi vastag alapozó van rajta,meg amikor a kifejezetten ronda nők smink mögé akarnak bújni...szóval ízlésesen az egészet.
5/5 anonim válasza:
Nekem tetszenek a sminkelt arcú lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!