A fiúk szeretik, ha egy lány fél, és odabújik a fiúhoz, hogy megvédje?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 21:41
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy jó kategóriába írtad
3/9 anonim válasza:
az attól függ, mitől fél. ha egy 15-fős cigánygaleritől, akik futva közelednek, akkor nem hiszem.
4/9 anonim válasza:
én szeretem :) vagyis hogy ha pl este aludnánk és elég félös tipus akk mindig belémbújuk :) szöszike x)
5/9 anonim válasza:
utolsó: LOL :D:D
Igen, szeretik. Olyankor erősnek, még inkább férfiasabbnak érzik magukat.
6/9 anonim válasza:
Hááát.. én nem vagyok biztos benne, hogy a gyakorikerdesek.hu tisztelt válaszadói, beleértve személyemet is, tudnák, hogy a világon élő több, mint 3 milliárd férfi mit szeret. Ezt a delikvenstől kellene megérdeklődni.
7/9 anonim válasza:
Szia. Én szerettem, mikor valamitől félt és hozzámbújt védelemért.... Január végén halt meg, autóbalesetben:( Üdv: Gyuszi
8/9 A kérdező kommentje:
részvétem.:(:
2010. ápr. 12. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!