Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik, büszkék ha a párjuk szépségversenyt nyer? Esetleg valamilyen sikert ér el a lány pl jól énekel egy zenekarban?
Ha szépségversenyt nyerne a párom, páros lábbal rúgnám ki a házból. Az azt jelenti hogy műanyagból van, mert már csak azok nyerik az ilyesmit...
A zenekaros megoldást az bírnám.
Nem mondom hogy nagyon szeretem, de előny ha ápolt :)
Akinek diplomája van biztos nem buta, de nem végzettség függő, hogy ki milyen értelmes, az már inkább lexikális tudáson múlik nem pedig a logikán. Műnek pedig egyáltalán nem vagyok mondható. Az online szépségversenyen meg pont hogy a szép lányokat pontozzák le, mert irigyek, és a többi versenyző pontozza le itt,
és mivel a rendes lány nem pontoz le másokat, ezért lehet hagyja h a többi csaló előrejusson. Én egy versenyen jó helyen állok, de csak azért, mert sok ismerősöm van, aki szavaz rám, de az ismeretlenek is szivesen szavaznak, mert azt mondják tetszem nekik, bár őszintén szólva szerintem vannak nálam szebb nők, vagyis nem vagyok az a bombázó cicababa kategória.
Hm...A stílusod már alapbóól tetszik:) A tetkód nem igazán jön be, mert alapból nem szeretem őket, de ez legyen a legnagyobb baj.
Ezek a képek jönnek be nagyon:
1,2,4,6,7,9 (sajnos ezeket csak kicsiben látom),10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!