Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a szőkéket?

Miért nem szeretik a szőkéket?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem,h a szőke különleges és ,hogy mindenki szereti, erre rá kell jönnöm, h nem!!!!
2011. júl. 20. 22:19
1 2
 1/17 ava87 ***** válasza:
80%
Most legyek gonosz? Mondjuk azért, mert nem tudják jó kategóriában feltenni a kérdéseiket.
2011. júl. 20. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Elsővel egyetértek, és hozzátenném, mert általában buták. Itt a festett szőkékre gondolok, de tisztelet a kivételnek.
2011. júl. 20. 22:27
 3/17 bix ***** válasza:
73%
nem érdekelt soha a hajszín. se hogy rendes vagy csicsa műkörme van e. viszont aki nem tudja feltenni a kérdését megfelelő helyen, és nem tudja leírni a nem szót...:D
2011. júl. 20. 22:29
 4/17 A kérdező kommentje:
na a félre kattintottam!!4 Eredetire gondoltam, a festett az gáz!!!!
2011. júl. 20. 22:29
 5/17 anonim válasza:
79%
Én speciel sose szerettem a szőke hajszínt és érdekes, hogy én is ismerek olyan szőkét aki olyan végtelenül egyszerű gondolkodású, hogy bár ne ismerném. Viszont egy szép hollófekete hajtól bevadulok :D Amúgy szerintem az USA-ból ragadt át a "szőke a jó" divat, Pamela Anderson meg a Britni
2011. júl. 20. 22:39
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
"Viszont egy szép hollófekete hajtól bevadulok" ne is mondd... ez a fétisem... meg a vörös.
2011. júl. 20. 22:52
 7/17 hot_kiss ***** válasza:
86%
Szerintem most a legtöbben a sötét hajszínű nőkre buknak.
2011. júl. 20. 23:04
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

"A festett szőkék buták"

És mi van a hajszín alapján általánosítókkal?

"A festett szőke gáz"

A festett barna ezekszerint kevésbé kinézendő?

Érdekes, de a válaszok olyan szintű butaságot tükröznek némelyikőtöknél hogy csak csóválom a fejem rajta...

Egy nagy titok: a hajszín vagy az hogy fested-e (mármint nem a hupilila-bíborcsíkosra gondolok, hanem szőke, barna, vörös, stb.) nem a jellemünket, hanem az ÍZLÉST mutatja, az eszünket meg pláne nem adja ki, de aki hajszín alapján még talán IQ hányadost is megállapít, na azoknak tiszteletem.

Ugyanis emberfeletti képességgel rendelkeznek.

2011. júl. 20. 23:12
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó válaszolónál a pont!!!
2011. júl. 20. 23:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

23:12!

2. vagyok, én a saját tapasztalataimból írtam, és oda is írtam, hogy tisztelet a kivételnek, mert van olyan, aki festett szőke, és okos és nagyon jóban vagyunk. Hozzám egy szavad nem lehet. :)

2011. júl. 20. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!