A férfiak a szőkéket vagy barnákat szeretik?
Sztem tök mindegy, mert a kisugárzás számít. közhely de így van. úgy a külsőd és önmagad összhangja. ha ez rendben, teljesen mindegy, szőke vagy-e, barna, vagy vörös.
ezt bizonyítandó, láttam én már buliban szőke nőt kétségbeesettem teperni pasikra, de nem nagyon kellett egyiknek sem. (pedig annyira nem nézett ki rosszul, csak mondjuk közönséges volt)
Én szőkés-barna vagyok. Most akkor én??? :DDD
Szerintem a szőkékre a felszínes pasik buknak jobban (tisztelet a kivételnek!) mert tényleg könnyebben kaphatónak tűnnek.
Persze én itt a plázacica féle szöszikre gondolok, nem egy "igazi" szőke NŐRE. Mert a plázalányok csak lányok.
A barna kedvességet sugároz, főleg kis őzike szemekkel. Szerintem a barnákat jobban szeretik.
Igaz én a feketékre esküszöm :D
De tényleg mindegy a hajszín, nem az fogja meg a pasikat. A legtöbbnek nincs meg, hogy "én csak x hajú lányokkal járok!!!" igazából mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!