Férfiak! Szerintetek szexi egy nőn a vérvörös rúzs vagy gagyi?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 14:39
1/17 anonim válasza:
én lány vagyok,de szerintem undorító.sokkal szebb egy természetesebb,natúr szájfény.nekem is van piros,de nem használom,mert ronda..
3/17 anonim válasza:
Attól függ. Van, akihez illik és szép rajta, de van aki nagyon szarul néz ki úgy. Kb. mint egy bohóc vagy nem tudom.
4/17 A kérdező kommentje:
2010. jan. 23. 15:01
5/17 A kérdező kommentje:
szerintem nem mindenféleképp k*vás
hát eddig egyértelmű nem:S
2010. jan. 23. 15:03
6/17 anonim válasza:
sztem nem olyan picás,csak akkor visszafogottabban öltözködj,és csak szempillaspirált rakj!!!
7/17 anonim válasza:
Jah...szerintem is borzasztó xd. Nem tudom mért hiszik azt a csajok, hogy ettől jobban néznek ki xd.
8/17 anonim válasza:
Van, akinek jól áll. De ha nem tudod viselni, akkor bohócot csinálsz magadból szerintem. Amúgy én is nagyon szeretem, de hétköznapokra nem használom.
9/17 anonim válasza:
Uhh hát az alapján, ami a képből látszik, én hanyagolnám. Nekem egy kimázolt dagadt asszonyság jutna eszembe, kb. mint Urula a doktor bubóból.
10/17 anonim válasza:
ez nő függő valakinek jó áll, valakinek nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!