Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a szőkéket?

Miért nem szeretik a szőkéket?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem,h a szőke különleges és ,hogy mindenki szereti, erre rá kell jönnöm, h nem!!!!
2011. júl. 20. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

23:12 a szívemből szóltál:)

Eredeti szőke vagyok. Szerintem nem én vagyok a h.ülye, hanem az, aki azt hiszi 2011-ben, hogy a szőke nős viccek igazságon alapulnak. Szerintem egy festett szőke nem lehet butább semmivel egy festett vagy egy eredeti fekete hajúnál. Az agyadnak és a szellemi képességeidnek SEMMI köze nincs a szem, haj, bőr színedhez. Soha nem volt szőke hajú tanárotok? Esetleg orvosotok? Semmivel sem érzem magam butábbnak egy vörös hajúnál. Ez kb olyan minthogy én most megkérdezem hogy: Az igaz hogy a barna szeműeknek 8kezük van a hátsó lábuk utolsó ujján?

A kérdésre válaszolva: szerintem nincs olyan hogy a szőkék vagy a barnák lennének szépek. Van akinek ez áll jól, van akinek az... Mindenkinek más tetszik, és nincs olyan, hogy most csak az xy hajúak a "menők"...ilyen soha nem is volt.:) (maximum elméletben)

2011. júl. 20. 23:53
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
az eredeti szőkéket mindenki szereti de sajnos már annyira kikopott, mármint annyira divat volt egy időben, hogy egyre többet festették be a hajukat és mivel a természetesség divat ma, ezért valamennyire kikopóban van a szőke haj, de én még mindig azt mondom hogy az eredeti szőke annyira örök divat, mint a farmernadrág...:)
2011. júl. 20. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hajszín beszél szerintem.

Lehet valakinek a szőke áll jól és a fekete nem,azért azt nem nevezném gáznak.A fekete szemöldökös,platina mű szőkés haj a gáz,akinek nem áll jól.De egy visszafogottabb szőke árnyalat szerintem egyáltalán nem gáz és nincs vele semmi baj.

2011. júl. 21. 00:19
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

és hogy fugg ossze a hajszín az IQ-szinttel??ha vki befesti a haját szokére,annak torlodnek a hasznos infok az agyábol,és maradnak csak a buta,primitív gondolatok?!hulyeség.....1szoke csaj is lehet vagány,osztályelso,jo sportolo,okos,seximádo nimfomán csaj,jo a munkájában,és értelmesen el lehet vele beszélgetni minden témárol.Az igaz,hogy vannak full agyhalott szoke cicamicák,akik ha megszolalnak,bár ne tették volna,de szerintem ez ugyanugy igaz a fekete,barna vagy voros haju csajokra,nem lehet átlagosítani!!!Lásd.: Alekosz Veronikája,aki ugyebár festett fekete,és ezzel nem akartam persze megbántani... :@

és kedves elottem válaszolo férfiak!!!:

De azt bevenné a zsenge gyomrotok,ha az oldalatokon 1sexy szoke cica lépkedne,és minden pasi titeket irigyelne,mert mutatos ,,darabbal,, mutatkoztok,és ráadásul az 1értelmes okos csaj lenne. Ne átlagosítsatok már légyszives,mert az vmit elárul,és nem a festett szoke csajokrol.

2011. júl. 21. 02:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az eredeti szőkékkel senkinek sincs baja.

A festett szőkével annyi a baj, hogy csak profi fodrász tudja szépen megcsinálni.A legtöbb lánynak viszont nincs pénze mesterfodrászra, igy gyakran siralmasan néznek ki ezek a leszivatott hajak.Szét vannak törve, le vannak nőve, a csibesárga szinről már ne is beszéljek.

2011. júl. 21. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

[link] :)

Szerintem nem minden szőke buta. Kb annyian vannak mint a plázás szolibarnás festett fekete/barna csajok. És én nem tudom miért különlegesnek tartom a szőke hajszínt. lehet hogy csak azért mert nekem az életben nem lehet. Sötét haj Sötét szem... nah a lényeg hogy most már egybeolvadt a szőke a buta szőkévé. Ettől függetlenül vannak nagyon okos szőkék is és... vannak nagyon buták is...

2011. júl. 21. 12:16
 17/17 anonim válasza:
86%

A kérdés nem a szőkék intelligenciájára vonatkozott, de milyen "parázs" hozzászólások jöttek, hogy buta meg okos :D

De csakis a sötét hajszínre voksolok.(Már ha választhatok)

2011. júl. 31. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!