Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a rockerek...

Miért nem szeretik a rockerek az emósokat?

Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 00:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
14%
szánalmasak vagytok......
2008. aug. 17. 22:11
 12/40 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy te..nem is a kérdésre válaszolsz.
2008. aug. 18. 00:36
 13/40 anonim ***** válasza:
33%
De nagyra vagy magaddal. Én még mindig nem értem, miért emelkedetebb dolog szakadt, büdös rokkernek lenni, mint emónak. De ha nem minden rokker szakadt meg büdös, akkor meg biztos nem vagdossa magát minden imós sem. Szerintem a kettő egy szinten van. Mellesleg meg téged meg azok a rokkerek néznének ki az avril lavignés szeméttel, akiket én ismerek... belőled sem jön más, csak converse-cipő meg ezthordomazthordom jaj de egyéniség vagyok...
2008. aug. 20. 21:18
 14/40 A kérdező kommentje:
én igen is igazi egyéniség vagyok. Nem is ismersz..de te bajodXD
2008. aug. 21. 01:27
 15/40 anonim ***** válasza:
28%
és mi tesz téged "igazi egyéniséggé"? a horoszkópos nyakláncod?
2008. aug. 21. 08:04
 16/40 A kérdező kommentje:

Hát ha már így megkérdezted akkor az isXD

Am nem ettől vok egyéniség, hanem attól ami belül vok, és ami belül vok attól öltözök így.

2008. aug. 21. 09:50
 17/40 anonim ***** válasza:
29%

de horoszkópos nyakláncot bárki tud hordani...

mi van meg benned, ami másban nincs?

2008. aug. 21. 12:09
 18/40 A kérdező kommentje:
Hát figyelj minden emberbe van olyan ami másba nincs..h bennem mi azt akkor tudnád meg ha megismernél..most hiába írok le ide tulajdonságokat, azt se tudod h kihez kösd..és ugy nem jo..De mindenki egyéniség..még az is aki másnak mutatja magát,csak az elnyomja,és akkor nem látszik..és az ember másnak ismeri meg.
2008. aug. 21. 22:30
 19/40 anonim ***** válasza:
99%

Habár én Visual Kei - stílusban utazom, de sejtem mi lehet a gondjuk az emosokkal. Az ami a legegyértelműbb... Nekem egyetlen gondom van az emosokkal, és leginkább az sem ellenük irányul, hanem azok ellen, akik mindent egy kalap alá vesznek, de azért kinyilvánítanám a véleményemet, aztán lehet hajigálni a köveket :)

Tehát az egyetlen bajom : Ma már mindent emoként könyvelnek el... No de miért is? Mert hát miből is áll az emo : vegyünk egy kis szegecses övet meg egy csőszárú nacit a punk stílusból. Vegyünk a deszkásoktól valami szép cipellőt de kicsit alakítsunk rajta, hogy ránk ne foghassák. Vegyünk japánból kis cuki mangás hajszerkezetet és egy adag Hello Kitty-t, sminkeljük ki magunkat olyan nagyon darkos, nagyon goth módra, jobb esetben jöhet még a goth bandától egy pár karmelegítő is, aztán már csak egy halálfejes kiegészítőt kérünk kölcsön a rockerektől, térdzoknit a kisiskolás lányoktól, egy rombuszmintás mellényt a nagymami szekrényéből, és akkor már illik piercingeltetni is.

És ennyi. Kialakult a stílusuk. És bárki bármit mond, ez lopás, és azért, mert tőlünk is loptak már mi is emosok vagyunk, holott erről mi nem tehetünk. Lényegében nem voltak elég kreatívak, hogy saját stílust alkossanak, így összeszedték abból, ami már adott volt. Én ezért nem hibáztatom és nem utálom őket. Azaz nem őket utálom... Hanem azt, hogy megjelentek és hirtelen emo lett az is, hogy nekem nő létemre ki van borotválva a hajam és feltupírozom, stb... Ennyi lenne a véleményem...

2008. aug. 23. 15:44
 20/40 anonim válasza:
87%
Ha ezt (mármint a kérdést) lehet így általánosítani, akkor szerintem leginkább az támaszt promblémát a két stílus között, hogy a rocker életmód(?), felfogás(?) az kb. arról szól, hogy éld, és élvezd az életed(t), ahogy csak tudod (kompromisszumok nélkül - sex n' drugs n' drunks n' fuckin' rock n' roll :)) ), míg az emo szerintem olyasmit "hirdet", hogy úgy szar az élet, ahogy van, nem is érdemes élni...
2008. aug. 23. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!