Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a rockerek...

Miért nem szeretik a rockerek az emósokat?

Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 00:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
96%
Én rock orientált létemre (lány vagyok, s az esetek 90%ában max a fülesből kiszűrődő zene okán venni észre hogy metálosan szép az élet) nem utálom az EMOkat... A pózereket utálom, meg a csőlátásúakat, az ímó egyszerűen idegesít. Az életérzés nagyon megvan, még jópár zenéjükkel is teljesen ki vagyok békülve. De könyörgöm, ez a cukiság, na ez kiakaszt. Meg hogy szar az élet, etcetera, de van jópárezrünk fodrászra... Az már csak a hab a tortán, hogy mindenki emo aki 14-17 éves, de egyik sem gondolja komolyan, csak olyan cukkerül néz ki... De hol van a túltengő érzelem, meg az együttérzés, mikor én vagyok a köcsög rocker, ha feketét merek felvenni, s őket másolom a 8 éves szegecses karkötőmmel... Én igényes vagyok, hiába hordok szakadt farmert is, és a letépett ujjú farmering is ott figyel a szekrényben. Az emosok közt is van igénytelen. Felesleges a stílus alapján ítélni. Várom értelmes EMOsok levelét mellesleg, csak hogy jó tapasztalatom is legyen... vampiric@citromail.hu Önérzetes pózerek kíméljenek.
2008. aug. 23. 18:47
 22/40 anonim ***** válasza:
85%

Én punkrocker vagyok. Indokok:

-Csomószor emonak néznek, pedig a rock meg a punk sokkal előbb létezett

- Mert folyton rinyálnak, hogy milyen szar az életük

-Az egész stílus a punktól van lopva

-Arról nem beszélve, hogy szar a zenéük

-Ők sem szeretnek minket

-Ők sem szeretik magukat.

-Meg akarnak halni- Már boccs, de ha nekem ennyire nem lenne életkedvem (Persze ez csak agyjátszás) akkor nem foglalkoznék a külsőmmel...Én még nem láttam ápolatlan emot.Szóval azért biztos élvezik hogy ilyen baromságokat csináljanak hogy felvágják az ereiket

-Legtöbben csak azért emok mert "Menő" (Már aki szerint. Szerintem gáz...)

2008. aug. 27. 13:44
 23/40 anonim válasza:
85%
Mert az emosok nem normálisak.
2009. jan. 12. 17:54
 24/40 anonim válasza:
72%

(én egyetértek az előttem válaszoló emberkékkel,kivéve azzl,aki igencsak elkezdett "szidkozódni" a kérdezővel,meg a rockerekkel)

rocker kis csaj vok,imádom a Rockot,és annak sztem talán az össz fajtáját és a PunkRockot is,és a Punkot :D

én specc azér nem szeretem az emot,mert már engem is egy csomószor emosnak néztek,mert volt rajtam csőszárú gatyó,rövid a hajam és korábban egy ideig a szemembe is lógott a fufrum,mert tesicsukában járok,mert néha a macskám megkarmolt,erre ráfogták,h biztos próbálkozok...ááá,mind1

én soxor vok depressziós,hisz elég stresszes életem van,soxor szívesen meghalnék,de eddig még soha nem próbálkoztam öngyilkossággal,és nem is fogok,mert az tök nagy f***ság,majd egyszer úgyis mind meghalunk nem?!nem szeretem az életet,mert az enyém egy nagy sz*r,de attól még szokott jó kedvem lenni,sokat nevetek,jókat hülyülünk,azt csá...szval nem értem az embereket,h mért kell a rockereket,punkokat v éppen a skinheadeket,(mer már volt rá pl a környezetemben,h a skinhead ismerősömre is azt mondták,h b*zi emos,)!és azér utálom nagyon,de nagyon az egész emot,mert lopják a stílusokból a "cuccokat"!most ehhez kinek mi joga?és az emosokat meg azér,mer mennek a hülyeségbe,mennek ez a szar után,azt csodálkoznak,h mittomén,pszihológushoz kell járniuk,v vmi ilyesmi...de csak saját magukat teszik tönkre és ezt terjesztik!

és am meg hülyeség,h a rockerek szakadtak meg büdösek,mer nem tagadom,sokan vannak olyanok,de sokan meg igenis tisztán tartják magukat és a szakadt ruha a stílus része,és kinek mi köze hozzá h most milyen fasza szakadt ruha van a rockeren?!és ezt sem értem,h mér tartják sokan ezt a rockerekről,mer pl akiket én ismerek,azok max piálnak,de nem büdösek,a stílushoz illően MEGFELELŐEN szakadt a ruhájuk és tudtom szerint nem randalíroznak!

2009. márc. 30. 13:11
 25/40 anonim ***** válasza:
86%

Az utolsó hozzászóló személyében egy titkolt emóst ismertünk meg...

.ááá,mind1

"én soxor vok depressziós,hisz elég stresszes életem van,soxor szívesen meghalnék", "nem szeretem az életet,mert az enyém egy nagy sz*r,de attól még szokott jó kedvem lenni,sokat nevetek,jókat hülyülünk,azt csá...", "és am meg hülyeség,h a rockerek szakadtak meg büdösek,mer nem tagadom,sokan vannak olyanok,de sokan meg igenis tisztán tartják magukat és a szakadt ruha a stílus része,és kinek mi köze hozzá h most milyen fasza szakadt ruha van a rockeren?!".

Kicsim, ezek után inkább ne mondd magad rockernek, kérlek! Egy az egyben, minta egy emóst olvasnék, bocs. Ha majd tíz év és egy magyar nyelvtan érettségi után még mindig rockernek vallod magad, akkor talán elhiszem, hogy az vagy. Amíg emósként helytelenírsz, emós módra tulajdonítasz túl nagy jelentőséget a külsőnek, vagy a "stílusjegyeknek", ahogy írod, addig nem tudom elhinni, hogy rocker vagy, bocs.

2009. márc. 30. 18:19
 26/40 anonim válasza:
15%

hey te,tanulj meg olvasni,mer a kérdés úgy hangzott,h mér utálják a rockerek az emosokat?!szval akk inkább arra válaszolj,ne az én agyamat b*** fel!és sztem te nem tod milyen rockernek lenni,szval akk ne te mond meg nekem,h mikor vagyok vagy leszek rocker,én annak tarom magam,mert az egész családom rocker,és mert imádom a rock zenét,lehet h az öltözködési stílusom inkább lazább,inkább sportosabb,de szerintem akkor rocker egy ember,ha rock zenét hallgat,bele éli magát,imádja,ismeri,rocker észben is,még ha az öltözködése nem arockerekhez méltó,úgy szólva...

szóval nekem ne egy jött-ment szerintem beképzelt,bár számomra nem ismert emberke mondja meg h milyen nem vagyok.mert nem is ismersz,ezt a választ amit írtál viszont csak abból következtetted ki,amit én írtam előtted,szóval állítsál magadon,mert nem vagy vmi kedves,és gondolom emo-s vagy,ha már engem "fikázol",akkor viszont bocs,én csak a véleményemet írtam le!ennyi,nem írok ide többet,mert én nem azért vagyok ezen az oldalon,hogy vitázzak!úgyhogy nekem írhatsz amit akarsz,elolvasni nem vagyok köteles,nem vagyok kötekedő,inkább hagylak magadban főni,azt kész

2009. márc. 31. 13:59
 27/40 anonim ***** válasza:
85%

Azt a mindenit, de értelmes vagy, utolsó... Egy pár soros szöveget nem tudsz értelmezni (melyben derekasan kidomborítottam ellenszenvemet az emósok iránt, valamint rámutattam, hogy a szöveged alapján te is bőven lehetnél emós, az életérzés és a helytelenírás megvan hozzá. Idézett soraidat akár egy vérbeli emós is leírhatta volna. De úgy tűnik, a szövegkohézió értelmezése nem erősséged...) zsigerből lebunkózol másokat, kijelented, hogy "én ezt úgysem érthetem" és előveszed a kulcsszót: "biztos emós vagy".

Szerintem meglepődnél, ha az utcán találkoznánk, ugyanis elitkasztú nordic metálos vagyok, és nem a tizenéves korosztályból (ellentétben veled). Sajnos az ilyen "rockerek" miatt nézik le sokan a fajtánkat.

2009. ápr. 1. 09:46
 28/40 anonim válasza:
83%
Én nem rocker vagyok és a sulim 99%-a se az de mégis mindenki utálja őket!Csak nézz rájuk és nézd meg miket csinálnak és megtudod! :) ;)
2009. ápr. 16. 16:55
 29/40 anonim válasza:
28%

emberek nevetségesek vagytok. bocsi.:)

én is voltam minden. felsősként jó kis trashmetál meg rock, utána punk, aztán heavymetál, numetál, metalcore, deathcore, és most grindcore. emósként öltözködök, emós hajam van, deszkázok, barátnőm van (nem emó) és imádjuk egymást. nincsenek nagyobb gondjaim az életben mint bármelyik kortársamnak, nem vagdalom az erem, nem sírok nap mint nap, nem írok verseket/novellákat és szeretek élni. és szeretem ha a lányok megnéznek és ha rámmosolyognak az utcán. családommal semmi gond, vannak az életben céljaim és úgytűnik hogy sikerül is majd elérni őket. nem fényképezem magam tükör előtt, és nem írok kislányosan. nem csókolózom más emó fiúkkal és nem is vagyok meleg. elégedett vagyok mindennel körülöttem és nem érdekel hogy kb. minden héten vagy háromszor beszólnak azért ami vagyok. még írni is tudok képzeljétek el helyesen.:) így érzem magam jól. akkor ezek után kérdezném, mit ártottam nektek, vagy mitől vagyok utálnivaló? mitől vagyok kevesebb mint ti? tényleg érdekelne a válaszotok. főleg az előttem kommentelőké..:) szép napot.

iel.

19/f

2009. ápr. 21. 19:09
 30/40 anonim ***** válasza:
54%
ugyanaz vagyok mint az előttem szóló,csak még annyit hozzáteszek hogy rokkot,de tényleg,rokkot halgatok,és imádom,nincs semmi bajom a rokkerokkal,tisztelem őket mint ember,és nincs felfésülve a hajam. KÖSSZ
2009. ápr. 24. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!