Veletek történt már ilyen? Ez nem durva? 15/L
Figyelt kérdés
Na szóval az történt, hogy tegnapelőtt vettünk nekem egy melltartót, 75B-set. Tök kényelmes volt, rendesen kitöltöttem, stb. Ez eddig mind szép és jó, de ma reggel azt vettem észre, hogy rohadtul szorít. Mondtam anyukámnak, menjünk, vegyünk még egyet, mert ez nem jó. Elmentünk (fél órája értünk haza), és vettünk egy újat, ami 75C-s volt!!!!! Tehát 2 nap alatt nőtt a mellem egy méretet!!! Veletek történt már ilyesmi?2014. okt. 21. 18:10
11/12 anonim válasza:
figyi ugyanaz volt csak nekem összement. Huuh már nagyon megnyugodtam mert az enyém fél óra alatt 2 métert csökken.
12/12 A kérdező kommentje:
Én aznap, amikor ez történt, éreztem, ahogy nő! Szóval konkrétan éreztem, hogy szorosabb lesz a ruha. Ma délután már D-sre nőtt a mensim miatt, de most már újra B-s :D
2014. okt. 22. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!