Veletek történt már ilyen? Ez nem durva? 15/L
Figyelt kérdés
Na szóval az történt, hogy tegnapelőtt vettünk nekem egy melltartót, 75B-set. Tök kényelmes volt, rendesen kitöltöttem, stb. Ez eddig mind szép és jó, de ma reggel azt vettem észre, hogy rohadtul szorít. Mondtam anyukámnak, menjünk, vegyünk még egyet, mert ez nem jó. Elmentünk (fél órája értünk haza), és vettünk egy újat, ami 75C-s volt!!!!! Tehát 2 nap alatt nőtt a mellem egy méretet!!! Veletek történt már ilyesmi?2014. okt. 21. 18:10
2/12 anonim válasza:
Tölts fel róla egy képet, és megmondom. Csak vicceltem :D
3/12 anonim válasza:
Időközben nem jött meg a havid? Akkor megduzzadhat annyira, hogy a különbség akár egy kosárméret is.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát nem. És mielőtt jönnének az "ez egy kamu kérdés" kommentek, ez valódi, most történt. Csak gondoltam megkérdezem. :|
2014. okt. 21. 18:16
5/12 A kérdező kommentje:
bocs, az 1-esre válaszoltam. Egyébként pont nem akkor jött meg. :)
2014. okt. 21. 18:16
6/12 anonim válasza:
Jól bevacsoráztál, simán előfordul az ilyen, főleg ha felső testre hízós vagy inkább. Én az vagyok, mellre, hátra hízok sajnos, és nekem is volt már ilyen, hogy szorított a melltartó. Innen veszem észre leginkább ha híztam. Mivel a mell zsírszövet, és aki oda hajlamos hízni, az így járhat.
7/12 anonim válasza:
Van akinek havi előtt vagy peteéréskor duzzad meg a melle. Valószínűleg ez történt veled is.
8/12 anonim válasza:
Előfordul hogy megduzzad a mell, aztán visszaáll egy idő múlva, én felnőtt vagyok már, de velem is előfordul sokszor hogy egyszer A-s melltartó kell, máskor meg B-s.
9/12 anonim válasza:
huhú, akkor két hónap múlva 75X lesz.
10/12 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, ma reggel megjött a mensim, délutánra kicsi lett a melltartó :D
2014. okt. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!