Történt már veletek durva dolog biciklizés közben?
Nemrég kezdtem el komolyabban biciklizni, mostanában ahova csak lehet kerékpárral megyek, nagyon élvezem!:)
Engem néhány nappal ezelőtt lecsapott egy autós sárral!:)
Még régebben történt, hogy kerékpárúton mentem, szembe jött egy robogós, szüleim mondták hogy vigyázzak, és annyira lehúzódtam, hogy beestem az út menti csalános vizesárokba...
Ez nemrég történt: Kapubejáróból állt ki egy autós, szűk utca, gyorsan fordult ki, majdnem elgázolt.
A következő egy fekvőrendőr volt, elakartam mellette menni, volt egy kis hely, a kerék megcsúszott az út szélén, és hatalmasat estem.
Még amikor kezdtem cangázni, akkor történt meg, hogy a csepel városi cangámnak kiakadt a hátsó fékbovdenje félig és a Margit-híd pesti hídfőjénél kellemes futótempóval telibenyomtam a 26-os busz hátulját.
Néhány évvel ezelőtt egy kretén az x milliós luxusszarjával az oktogonon berakott a bokorsorba, mert nem adta meg számomra az elsőbséget.
Kicsivel később, miután a villát kicseréltem és az új villaszív még nem rágódott be rendesen a maglódi úton szakadó esőben az iparvágány mélyedése megvezette az első kereket és úgy bevágódtam a maglódi közepére, hogy az megért volna egy videót. Hála égnek elég időm volt eltakarodni az útról.
Szóval, ha teheted a körútat kerüld, NE menj szembe forgalommal autóval is használt egyirányú területen még akkor SEM, ha azt a tábla engedi (ott a járda), és mielőtt kimész közútra OLVASS EL egy KRESSZ könyvet, meg szerezz egy működő nagy fényerejű villogót hátulra minimum!
Sok sikert!
A szabályszegést, ha kiderül büntetni szokták, ha megsérülsz miatta, annak következnényeiért CSAK MAGAD vagy felelős!
Régóta bicajozok. A legdurvább eset még gyerekkoromban történt. Első fék nélküli, kihagyó kontrás bicajjal jöttem dombról le. Az eredmény egy púp a fejemen, és pár horzsolás. De ha beveszem a kanyart, akkor a következőben lehet, hogy még durvább sérüléseim lettek volna.
Na meg egyszer egy szabálytalanul kanyarodó autó elsodort. Nem lett bajom, csak elestem, és a nyereg kissé megsérült.
Városban az autós leszorított és jobb kézzel telibe kaptam egy táblát.
Erdőbe: Tripla bukfenc; Repülést arccal tompítani...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!