Nagyon durva fogínygyulladás. Bedagadt az ínyem alul két fogam között, de olyannyira, hogy vérzik már napok óta és fityeg. Mással is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
Rendszeresen mosom a fogaimat, öblögetek minden fogmosás után Listerinnel, és mégis így jártam. Valamit tudnátok ajánlani? Ez a "fityegés" nagyon megijesztett. Olyan, mintha kiszakadna egy darab az ínyemből.
18 hkm
2012. jún. 2. 09:02
1/6 anonim válasza:
a fogorvos szerint ez normális!! Én is mentem fogínygyulladással fogorvoshoz, az egész ínyem be volt dagadva, alig tudtam enni. Gyorsan Lacalut Aktiv fogkrém és a szájvize!! nekem az használt leggyorsabban, mást is próbáltam, de az teljesen elszínezte a fogaimat.
2/6 anonim válasza:
Szerintem mihamarabb fogorvos, fogja ecsetelni, lemegy a gyulladás és visszahúzódik a foginy is.
Tényleg szakorvos kezelje, mert fogvesztéssel is járhat.
Addig talán kamillával öblögess.
3/6 anonim válasza:
Nálam is ez van, el menten fogorvoshoz, gyorsan csinált egy fogkő leszedést és mondta hogy szájvizet meg fogselymet hasznaljakfolyamatosan. Azóta jobb, de azt mondta hogy terhesség alatt menjek 2 havonta hozzá tisztításra.
4/6 anonim válasza:
Szerintem tudod a választ, irány a fogorvos. A tartós gyulladás beindíthatja a szülést. Gyakran előfordul a fogínygulladás kismamáknál, de kezelni kell orvos által előírt kezeléssel.jobbulást!
5/6 anonim válasza:
A fogorvos leecsetelheti,öblögess kamillával,és használd ugyanúgy a Listerint.(nekem is be volt gyulladva,elmentem a dokihoz,ő ajánlotta) 2 nap alatt elmúlt a gyulladás.
38+4hkm
6/6 anonim válasza:
Nekem is a 12. héttől vérzik kicsit meg van dagadva néhány helyen. A szájvíz segít de nem oldja meg a problémát, legalábbis nálam.mondjuk szerencsére nem fáj.érdemes megnézetni, hátha tud a doki adni valamit rá.én is nemsokára megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!