Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mostani fiatalok mért nem...

A mostani fiatalok mért nem szeretik a klassszikus zenét?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a mostani fiatalok nem szeretik, sőt inkább megvetik-utáljál a klasszikus zenét? Mért lehet ez? Én nagyon szeretem,és az egész iskolában(1-8 osztályokat összesítve) nincs több max 10 ilyen fiatal. Mért lehet ez? Válaszotokat köszönöm. 14/F
2010. jan. 23. 08:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Goszpel is jó :)
2010. jan. 26. 10:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Mert ez nem egy széles körnek szánt, populáris dolog, régen sem volt az, csak akkor rock meg pop meg diszkó helyett volt ak népdalok, amiket lehetett énekelni, meg amire lehetett táncolni.

Én speciel nagyon szeretem a klasszikus zenét, mintha átrepítene egy másik világba:) Persze vannak "populárisabb" klasszikusok, amiket még azok is ismerik, akik egyébként nem hallgatnak ilyen típusú zenét, pl a Für Elise vagy a Török március. Bevallom, az én klasszikus iránti rajongásom is kb. ebből a két műből eredeztethető:)

2011. okt. 28. 18:15
 23/26 Zsákos_Frodó ***** válasza:

Egyrészt azért nem szeretik, mert ehhez kell egy bizonyos szellemi szint ahhoz, hogy ez tetszen, hogy megérintsen. Másrészt az emberek azt szeretik (főleg ebben a pörgős világban) hogyha olyan számokat hallgathatnak amik könnyű dallamúak, gyorsabbak, vidámabbak és népszerűbbek. A komoly zene -a nevében is benne van- komolyabban megérinti az embert, nem úgy, mint a könnyűzene. És ugyebár az olyat szívesebben hallgatnak az emberek.

/egy komolyzenét nem kedvelő/

2011. nov. 8. 14:49
 24/26 anonim ***** válasza:
mert mindenkinek más az ízlése ?!
2011. nov. 8. 15:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én már nem tartozom bele a "mostani fiatalok" kategóriába, de attól még szeretem. Ahogy az egyik hozzászóló írta, sokan azért nem szeretik, mert iskolában ez volt kötelező, ezt kellett hallgatni. Nekem meg pont az a rossz, hogy keveset hallgattunk komoly zenét. Én szerettem, amikor ilyen óráink voltak, azóta is nagyon szívesen meghallgatom. Igaz nem minden nap, de ha van rá lehetőség, akkor mindenképp :)

23L

2011. nov. 8. 15:24
 26/26 anonim válasza:

Mert azt meg kell érteni, érezni, élvezni kell. Mert van dallama, van tartalma, értéke. Gondolkodni kell rajta, és mert nem menő, és sokan foglalkoznak a társadalom által elfogadott morális értékekkel. Nekem sokszor mondták, hogy ciki Bachot hallgatni. Szerintem meg technot, pláne, hogy az nem is zene, de azért arra rázzák magukat.

Nekem személy szerint jobban tetszik a klasszikus zene. Igaz, a szüleim úgy neveltek, hogy ismerjem, és szeressem.

Nem akarom bántani a modern zenét, mert azért sok gyöngyszeme van. Hallgasd meg ezt a Youtube-n: Lady Gaga Fugue. Érdekes, és élvezhető. Ez a véleményem.

15/L

2011. nov. 8. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!