A mostani fiatalok mért nem szeretik a klassszikus zenét?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a mostani fiatalok nem szeretik, sőt inkább megvetik-utáljál a klasszikus zenét? Mért lehet ez? Én nagyon szeretem,és az egész iskolában(1-8 osztályokat összesítve) nincs több max 10 ilyen fiatal. Mért lehet ez? Válaszotokat köszönöm. 14/F2010. jan. 23. 08:55
11/26 A kérdező kommentje:
Értem én mire gondolsz. Én úgy vagyok vele hogy a rockot, ilyesmit nem birom 2 percig sem. A jazzt pedig tényleg birom de csak egy ideig. A komolyat pedig akármeddig:D De örülök hogy vannak fiatalok akik még szeretik ezt a múfajt :) Várok további válaszokat :)
2010. jan. 23. 12:23
12/26 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem a kalsszikusokat, mondjuk járok zongorára... Gyönyörű zenék vannak, bár megértem a velem egyidőseket akik nem szeretik mert most élik tomboló korszakukat, én se csak a klasszikusokat szeretem, zenében mindenevő vagyok! :)
13/L
13/26 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok, és nagyon szeretem a klasszikus zenét, Beethovent meg Bachot meg még sok mást is :) Szerintem azért nem szeretik, mert nem elég pörgős nekik, pedig simán van olyan jó, mint a mai zenék.
14/26 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, egyetértek veled nagyon is :) Köszönöm a válaszaitokat:D Érdekel sok vélemény, hogy megérthessem ki szerint miért nem szeretik és hogy segíthessek másokon:)
2010. jan. 23. 20:09
16/26 A kérdező kommentje:
Azért mert megnyugtad. Összhangban van minden jó dologgal. Gyönyörű, kellemes, üdítő. Elgondolkodtat. Még soroljak???
2010. jan. 25. 13:46
17/26 anonim válasza:
mert nem ismerik, nem kap elég nyilvánosságot. és amit nem ismerünk, azt nem szerethetjük.
18/26 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a klasszikus zenét ez a műfaj az egyik kedvencem a másik pedig a metal.:) Mást nem is hallgatok
17L
19/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: majdnem hasonlítunk :) Nekem meg csak klasszikus, keresztény és goszpel:D
2010. jan. 25. 18:22
20/26 anonim válasza:
Én fiatalnak számítok? 19 éves vagyok, és szeretem a klasszikus zenét.
Amúgy szerintem azért, amiért pl. a kötelező olvasmányokat is kevesen szeretik. Mert ezt tanítják a suliban, vagyis kötelező. Más zene nem kötelező, ezért azt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!