Ezeken kívül a mai fiatalok "szlengjeit"? Egész nap nem hallni mást. Pl. : vook=vagyok nm=nem . Ez olyan menő lenne? :/
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 16:14
1/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy fiatalnak számítok, de én nem beszélek így, és tini koromban sem beszéltem ilyen idiótán. Szegénységi bizonyítvány. 22/L
3/20 anonim válasza:
A mai fiatalok közül azok írnak (beszélnek) így, akik még nem jöttek rá, hogy ez gáz.
4/20 anonim válasza:
Aztán lehurrognak, ha megmondod, hogy így ne akarja, hogy komolyan vegyem...
5/20 anonim válasza:
nos igen..elégéé cinkes ez a beszédstílus...még nálunk is az én körömben (18 vagyok)
ez csak sms-ben elfogadott, h vok...meg szrtlk...vagy hogy kell írni :D meg ceje vaaan...kiráz tőlük a hideg...
6/20 anonim válasza:
Első vagyok. Mi a túró az a "ceje vaaan"? :D :D :D
7/20 anonim válasza:
annyit jelent:szeretlek
szere van<--ebből alakult ki, aztán lett szeje van,aztán ceje van :D....először énsem tudtam,úgy világosítottak fel ...
8/20 anonim válasza:
Én rövidítéseket legfeljebb msn-en használok; élőben gáz....
15/L
9/20 anonim válasza:
A nm= nincs mit ...
És csak akkor cinkes ha valaki beszélgetés közben használja, ha sms-ben vagy msn en ír így, az nem gáz még. Így gyorsabb.
10/20 anonim válasza:
én is csak msn-en beszélek így hogy vok...de élőbe nagyon gáz...-.- soha nem beszélek így élőbe:D
ugye a h:hogy
most kérdezném előbe : h vagy? gáz lenne(N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!