Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg akkora baj, hogy NEM...

Tényleg akkora baj, hogy NEM akarok fogyókúrázni ezzel az alakkal?

Figyelt kérdés

Nyári ellazulásban híztam 7 kilót. Most ilyen vagyok:

[link]

Tény, hogy van rajtam mit fogni. De rájöttem, hogy jobban érzem magam így, egészséges vagyok, és eszem ágában sincs fogyni, szeretném ezt az alakot megtartani.

Most mióta kezdődött a suli, sokan megjegyezték, hogy híztam, és mikor kiderül, hogy nem akarok visszafogyni, a barátnők, ismerősök hülyének néznek, furcsállják a dolgot.

Tényleg olyan nagy dolog ez?

17/L

2014. okt. 8. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Bocsi, de ez nem csak 7 kiló plusz, ez a kövér kategória. És még csak 17 éves vagy. Mi lesz 5 év múlva? Egy ilyen test még egy 40es több gyerekes asszonynak is necces lenne, hát még egy tini lánynak. Ha nem akarsz, ne fogyózz, de láss tisztán: ez nem pár kiló felesleg, hanem gyakorlatilag elfolysz, és csak egyre rosszabb lesz az évek múlásával.
2014. okt. 8. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 7 kiló lenne, az semmi, egyáltalán nem akadályoz a mindennapokban annak ellenére hogy van aki ezt írta. De rajtad több van; nehéz tippelni mert nem egyenletesen oszlik el, de szerintem legalább a duplája.
2014. okt. 8. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.
2014. okt. 9. 11:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez az alak se nem egészséges, se nem esztétikus. És ez nem 7 kiló plusz, hanem legalább 15.

Mondhatod, hogy sportolsz, meg ez izom is, de nem ez látszik a képeken, hanem tök lötyi vagy, izmot semmit nem látok.

Nekem nem baj, hogy nem akarsz fogyózni, hiszen ez szerencsére nem az én testem...csak inkább nem értem, hogy egy nőnek hogy lehet ez jó. És ezt úgy mondom, hogy én is 24 kilót fogytam, mert sosem voltam elégedett a kövér, dagi testemmel.

2014. okt. 9. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Egy kis nyári ellazulás.. következő nyáron majd jön még 7 kiló, aztán még 7 és még 7.

De ha te így jól érzed magad.. most még lehet, hogy jó, aztán majd még 20 kiló után már nem lesz jó és kínlódni fogsz.

NEm egy olyan ismerősöm van, aki egész vékony volt, csinos, esetleg egy kicsit husis. Sose csontkollekció..aztán elkezdtek hízni. Először ők is azt mondták, hogy ez csak 5 kiló, jó ez így. Volt egy kis lazítás, nemodafigyelés.. Aztán mostmár akkora tehén mindegyik, már elnézést a fogalmazásért, hogy el nem tudom képzelni, hogy bírja elviselni a tükörképét.

20-23 évesen 90kiló...holott szerintem nem voltak több 55nél, a kb 165 centijükhöz.

2014. okt. 9. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Alaposan le lettél szólva, de sajnálom nekem is egyet kell értenem. Nem nézel ki jól, és csak hazudsz magadnak ha azt mondod hogy neked így jó. Én még amikor régebben kb 3-4 kiló felesleggel rendelkeztem akkor is nehéznek éreztem magam. Pedig az tényleg 3-4 kg volt ahhoz képest hogy általában mennyi vagyok.
2014. okt. 10. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem tetszik ez az alak
2014. okt. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!