Most kezdtem el fogyokurázni, most vagyok 71kg, és le akarok adni legaláb 10 kilott minél hamarabb, és nem tudom, ilyen kor mit lehet inni és mit nem? A colat végleg elhagytam, de a citromos ásvány vizet iszom napi,2L, nem tudom h lehet-e vagy nem?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 18:05
1/7 anonim válasza:
Legjobb a mentes víz min. 3 liter/nap. (A csapvíz is tökéletes, az országban a legtöbb helyen jó minőségű ivóvíz van.)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2013. jún. 4. 18:20
3/7 anonim válasza:
Vizet, a tea, gyógynövények jó ízesítők. A citrom is.
Ezeket vízként lehet kezelni (nem minden gyógynövényt!)
Aromák, cukor, mesterséges édesítők nem ajánlottak.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem :) akkor az citromos ásvány viz az nem jo, melete , iszom napi 3 pohár citromos vizet , anitt én csinálok, nem merek többet inni ne h ki készitse a gyomromat !
2013. jún. 4. 19:20
5/7 anonim válasza:
A gyomrodban pH = 1,5 körüli savas viszonyok uralkodnak.
Nem tudom érzékeny vagy-e a citromra, de általánosságban meglepődnék ha valaki nem bírja a citromot. Ott már szerintem valami gond lenne. De tégy belátásod szerint, ide vonatkozólag nem tudok semmi elrettentő egészségügyi példát, hogy a sok citromtól majd bármi gondod lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
értem , nagyon szépen köszönöm a segitséget :)
2013. jún. 4. 19:26
7/7 anonim válasza:
Cukor helyett édesítő és nyírfacukor. Nuku kenyér, péksüti. Szénsavmentes ásványvizet igyál és szénhidrát csökkentett lisztet használj. Krumpli mértékkel. Fogyassz barna rizst a sima helyett. Sok zöldség, gyümölcs. Nekem leginkább a pékáruk teljes megvonása segített. Az elején nagyon rossz volt. Kenyér helyett almát kezdtem enni. Aztán már nem is hiányzott a kenyérféle. Én 79-ről 64-re fogytam és tartom a súlyom. Amint eszek pékárut, rögtön megugrik a mérleg nyelve... Szerintem ebben van a titok nyitja. Ha eszek is, mindenképpen teljes kiőrlésűt vagy saját magam készített szénhidrát csökkentett lisztből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!