Ha nem akarok hízlaló ételeket enni, teszem azt gyümölcsöt sem szabad?
Az étel technikailag kalóriát jelent, szóval ha eszel akkor hízni is fogsz valamennyit, de van egy minimum amire az embernek akkor is szüksége van ha egyáltalán nem mozog.
A cukor amúgy kevésbé hízlal mint a zsír szóval egy gyümölcs még mindig a legjobb választás, talán csak a zöldségek hízlalnak kevésbé, mert azoknak a cukor tartalmuk is alacsonyabb, de nem a krumpli esetében ami egyébként gyökér.
Köszi szépen az eddigi válaszokat.:)
Első válaszoló, tudtommal a cukor(szénhidrát) hizlalóbb,mint a zsír.O.o .
egy alma mégse olyan szénhidrát mint egy kenyér, gyümölcsöt kell! enni naponta 1x legalább
nem ezzel kell bezabálni, de én fogyókúrám alatt naponta ettem almát, grapefruitot, narancsot, kiwit, ilyesmiket, és sikeres volt a fogyókúrám, azóta egészségesebb vagyok, egészségesebben is étkezem és tartom a súlyom, jó az alakom
szóval bátran a gyümölcsökkel, igen, a cukrosakat kerüld, kerüld a banánt, mert anyagcsere blokkoló, került a szőlőt, szilvát, mert ezeknek tényleg magas a kalóriájuk
és persze az aszalt gyümölcsöket is került
almát viszont nyugodtan fogyassz, eltelít, felpörgeti a zsír anyagcserét
Köszi a válaszokat, :))
Nem tudom elképzelni a 0-100 ch, már csak azért sem,mert minden ételben valamilyen ha minimális szinten is , de van szénhidrát. Tudna valaki ajánlani olyan oldalt, ahol ki van írva a főbb ételek, vagy alapanyagok tápértéke, fehérje,szénhidrát mennyisége? Mert oké,hogy a bolti kajákra rá van irva, de úgy nagyjából az általános zöldség,gyümölcs, stb Egyáltalán létezik ilyen oldal?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!